Първо в Топ Преса! ДПС потвърди позициите си в долината на Места! Гърмен ще чака!

На редовно събрание централата на ДПС – София,  днес се взеха окончателните решения за действията на партията в общините по поречието на Места, за местните избори. Подкрепата на ДПС получават всички досегашни кметове на общини. Кандидатурите на община Хаджидимово и Сатовча, са категорично одобрени и кметовете Людмил Терзиев и Арбен Мименов получават шанс за нов мандат с подкрепата на ДПС.

За община Гоце Делчев партията е взела окончателното решение да издигне листа за съветници, като този път целта е присъствието и в местния парламент на града да бъде силно завишено, повече от 30 % колкото е било сега. Изненадата е че единствената община която е останала  “ висяща “  е община Гърмен, като номинирани кандидати на ДПС пред висшия съвет са се явили, досегашният кмет Минка Капитанова, скандалния бизнесмен Рифат Ходжа и кмета на Рибново Феим Иса, за голяма изненада на всички, на номинираните им било съобщено да напуснат събранието без резултат, в инструкциите ясно се казвало, че решението за Гърмен, ще бъде взето допълнително, но няма да е днес и идните дни, обосновка за това решение не било дадена.

Топ Преса ще продължи да следи горещите политически страсти, следете ни редовно, защото както виждате сме първи в информацията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене