Свържете се с нас

Политика

Първо в Топ Преса! ДПС потвърди позициите си в долината на Места! Гърмен ще чака!

Публикувано

на

На редовно събрание централата на ДПС – София,  днес се взеха окончателните решения за действията на партията в общините по поречието на Места, за местните избори. Подкрепата на ДПС получават всички досегашни кметове на общини. Кандидатурите на община Хаджидимово и Сатовча, са категорично одобрени и кметовете Людмил Терзиев и Арбен Мименов получават шанс за нов мандат с подкрепата на ДПС.

За община Гоце Делчев партията е взела окончателното решение да издигне листа за съветници, като този път целта е присъствието и в местния парламент на града да бъде силно завишено, повече от 30 % колкото е било сега. Изненадата е че единствената община която е останала  “ висяща “  е община Гърмен, като номинирани кандидати на ДПС пред висшия съвет са се явили, досегашният кмет Минка Капитанова, скандалния бизнесмен Рифат Ходжа и кмета на Рибново Феим Иса, за голяма изненада на всички, на номинираните им било съобщено да напуснат събранието без резултат, в инструкциите ясно се казвало, че решението за Гърмен, ще бъде взето допълнително, но няма да е днес и идните дни, обосновка за това решение не било дадена.

Топ Преса ще продължи да следи горещите политически страсти, следете ни редовно, защото както виждате сме първи в информацията.

коментара

Новини

Окончателно! Феим Иса е кандидатът за кмет на партия ДПС за община Гърмен! Местните го определиха като „Обединителят“!

Публикувано

на

Феим Иса, кметът на село Рибново е бъдещият кмет на община Гърмен, това усилено се говори на територията на цялата община, след като днес на обед новината официално беше потвърдена, че той е кандидатът за управник на общината от партия ДПС. Решението било потвърдено преди няколко часа с писмо до областната централа от партийното ръководство. Феим Иса е човекът който ще обедини жителите на община Гърмен. Професионалист, не е конфликтна личност и няма нищо от сакандално наложения политически „Модел Гърмен“.В последните две изречения, може да се ообщи общественото мнение в Гърменско, относно кандидатурата на Феим Иса за кмет на Гърмен от ДПС. Проучването е на Топ Преса. Слуховете, че досегашният кмет Минка Капитанова, ще се отеглли от кандидат – кметската надпревара, се затвърждават но все пак се очаква окончателното и решение. Другите участници в надпреварата като Ахмед Башев например, нямат никакъв шанс, смятат местните уверени че Феим Иса ще спечели изборите с над 75 процента вот още на първи тур и ще заслужи новият си прякор – ОБИДИНИТЕЛЯТ а защо не и СПАСИТЕЛЯТ НА ГЪРМЕН.

 

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

С ВИДЕОТО НА СКАНДАЛА! Крайно време е да спасим ЮЗУ“Неофит Рилски“ от лапите на една клика, която съсипа името и съсипва бъдещето на университета!

Публикувано

на

Крайно време е да спасим ЮЗУ“Неофит Рилски“ от лапите на една клика, която съсипа името и съсипва бъдещето на университета!

Благоевград е град на студентите, град на младите,град на науката… Икономиката се развива, защото има студенти и града е образователен център. Когато обаче масовата практика стане, идваш в Благоевград плащаш си изпита и си тръгнеш, къде отива образованието, къде отива развитието…? Или всичко е просто една жълтина? Повече в новия епизод на предаването Свободни думи с Веселин Стаменов!

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ