Свържете се с нас

Анализи и Коментари

Административният ръководител на Районна прокуратура Гоце Делчев, прокурор Иван Чилев: Иван Гешев е най- авторитетната фигура за нов Главен прокурор! Да, подкрепям я!

Публикувано

на

“ Иван Гешев е най- авторитетната фигура за нов Главен прокурор! Да, подкрепям я!“ Това заяви и административният ръководител на Районна прокуратура Гоце Делчев, прокурор Иван Чилев пред Топ Преса, по повод канидатурата на Иван Гешев за главен прокурор на Република България. Иван Чилев е безупречна фигура сред магистратите в град Гоце Делчев, доказал се като изключителен ръководител и професионалист. Издигането на кандидатурата прокурор Гешев  за главен прокурор се приема единодушно като успешна и нужна от прокурорската гилдия. Според държавните обвинители Гешев е професионалист, който познава проблемите в работата на прокурорите, което е гаранция, че ще отстоява тяхната независимост, ще ги защитава от недоброжелателни хули и нападки, и ще им помага в трудните а тях моменти. 

коментара

Анализи и Коментари

Мариета Димитрова: Очаквам ревизия на общината в Благоевград

Публикувано

на

ПО НЕЙНИ ДУМИ ХОРАТА СА БИЛИ УМОРЕНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА КАМБИТОВ

Журналистът Мариета Димитрова гостува в предаването „ЕвроДиков“ с водещ Сашо Диков по телевизия „Евроком“. Мариета Димитрова е собственик и главен редактор на сайта „Благоевград нюз“.

Тя коментира загубата на втория тур на местните избори на кандидата на ГЕРБ в Благоевград – Атанас Камбитов. След 8-годишно управление на града, той загуби на балотажа от Румен Томов.

„Той говори за фондация „Америка за България“, която финансира един мой проект, който е в сила от година и половина. Преди това аз също съм работила по антикорупционни схеми“, заяви Димитрова.

На въпрос на водещия каква според нея е причината за загубата на Камбитов, тя отговори:

„Хората в Благоевград бяха уморени от управлението. Да, градът е по-красив – имаме градинки, площадки, но хората няма къде да работят. Благоевград е градът в България с една от най-ниските работни заплати“.

Журналистката добави още, че бившият кмет е водил един стандарт на живот, който не е отговарял на доходите, които той е получавал.

„Доста време ние бяхме опозиционната медия в Благоевград. Вече го няма г-н Камбитов и ние ще можем да общуваме с повече хора. Аз много разчитам новия кмет на Благоевград да направи ревизия на общината“, завърши Димитрова.

eurocom.bg

коментара

Продължете с четенето

Анализи и Коментари

Най – младата съветничка от ДПС в област Благоевград Емел Хавальова пред Топ Преса: Искам да покажа че ние младите мислим за бъдеще тук в България а не през Терминал 2!

Публикувано

на

Най младата общинска съветничка от ДПС от област  Благоевград е в община Хаджидимово Емел Хавальова само на 21 години събра 140 гласа с преференция и влиза в ОБС – Хаджидимово. Независимо че имаше и още 47 броя недействителни бюлетини с номер 112 но без да е отбелязано номера на партията, Емел ще работи в полза на обществото, както обеща. Топ Преса подкрепи младостта, безкористно и от сърце, вярвайки че госпожица хавальова ще бъде светъл лъч и извор н амного положителна енергия в работата на местния парламент. Ето и първите думи на младата дама, за влизането и в политиката: Искам да работя за рзвитие на общината и да покажем че и ние младите мислим за нашето бъдеще тук в България а не през Теминал 2. Искам да благодаря на жителите на нашата община че ми дадаха възможност и ми гласуваха доверие с тяхната помощ ще градими и правим родния край, все по добро място за живот ипросперитет“ Заяви Емел специално за Топ Преса. Ние убедени сме и жителите на Хаджидимовско от сърце и желаем успех!

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ