Свържете се с нас

Анализи и Коментари

Адвокат Незрет Бабучев ексклузивно пред Топ Преса: Поздравявам ви за позицията с подкрепата към Иван Гешев! Законноста ще победи!

Публикувано

на

„Изразявам личните си уважения към Топ Преса и достойната позиция. Законносттта ще победи. Иван Гешев е най- заслужената кандидатура, за главен прокурор в това нямам никакви съмнения. Поздравления и за това, че публикавехте целия сигнал, чатовете и снимките, показващи истинското лице на една пъклена схема. Нека не забравяме, че агресията крещу кандиатурата на Иван Гешев е напълно разбираема, в съдебната практика има доста случаи в които обвиняеми, разследвани и подсъдими лица са се опитвали да компрометират обвинениято за да може например, извършените от тях деяния да бъдат, прехвърлени на политическата сцена. Атаките колкото и слаби и ялови да са те срещу кандитурата на Иван Гешев са нещо естествено и не трябва да им се обръща внимание, още повече че числеността на така наречените опозиционери е недостатъчна да зъпълни крайна махала в едно родопско село.“ Това заяви специално за информационна агенция www.toppresa.com, един от най – уважаваните адвокати от нашия регион Незрет Бабучев. КОЙ Е НЕЗРЕТ БЕБУЧЕВ? 

Роден на 27.XI.1974 г. в с. Дебрен, общ. Гърмен, обл. Благоевград.

Завършил основно образование в НОУ „Св.Климент Охридски“ – с. Дебрен, а средното си образование в ПГ „Яне Сандански“ –гр. Гоце Делчев.

Отслужил военната си служба в школа за подготовка на механик водачи на МТЛБ –гр. Лом.

Завършва едновременно две висши образования: история в СУ „Св.Климент Охридски“ и право в Нов български университет.

Практикуващ адвокат от 2002 г. В адвокатската си практика има 7 съдебни прецедента: първия колективен иск в България, най големият колективен иск срещу монополни корпорации, първият иск за обезщетение за бездействие от държавни институции, първият иск с правно основание КРБ за обезщетение от държавни институция, прецедентно определение на ВКС с което отказа да приложи привилегирования правен режим на монополни енергийни корпорации (Топлофикация София АД), задължително за по-нисшите съдебни инстанции, Отмяна на текст от незаконосъобразна Наредба след приключване на съдебно заседание, който допускаше извършването на валутни измами, първото прилагане на Договора за европейска общност за искане на постановяване на преюдициално тълкувателно заключение (по едно от делата против ДКЕВР за цените на ел.енергия).

Партньор на няколко неправителствени организации:

  • в периода 2005–007 –на Фондация за подпомагане жертвите на престъпления и борба с корупцията;
  • в периода 2006–009 – на Федерация на потребителите в България Участва активно в телевизионни публицистични предавания по обществено значими проблеми.

 

коментара

Анализи и Коментари

Окръжна прокуратура и областното следствие Благоевград пред Топ Преса: Изборът на Иван Гешев ще бъде в полза на прокуратурата и обществото!

Публикувано

на

“ Уважаеми дами и господа,

Прокурорите и следователите от Окръжна прокуратура Благоевград, както  и прокурорите от районните прокуратури на съдебния район подкрепяме номинацията на Прокурорската колегия на ВСС и кандидатурата на г-н Иван Гешев за Главен прокурор на Р. България, защото смятаме, че изборът му ще бъде в полза на прокуратурата и обществото. „

Пр-р Георги Мадолев, Говорител на ОП-Благоевград.

коментара

Продължете с четенето

Анализи и Коментари

Млад и кадърен екип от Хаджидимово в подкрепа кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор!

Публикувано

на

„Уважаема медия Топ Преса,

ние сме млад екип на НПО „С надежда за утре“ от град Хаджидимово. Следейки инициативата Ви в подкрепа, кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор на Република България, РЕШИХМЕ ДА ВИ ИЗПРАТИМ И НАШЕТО СТАНОВИЩЕ относно цялата ситуация по избора на главен обвинител. Иван Гешев е човекът, който ще потвърди държавността. На нас младите които се развиваме, в района на град Хаджидимово, В България и не на последно място в областта на евро интеграцията, развитието на обществото, ни е жизнено важно да работим при уславия на държавна стабилност и законност. Иван Гешев е човекът в който вярваме че ще ги запази и ще работи за стабилна правова държава. Обществената подкрепа е нужна, защото сме свидетили, на нагли задгранични вмешателства от хора с корпоративни интереси към страната ти, съмнителни фондации и партии, които по един или друг начин манипулират хората и искат да подарят държавата ни на западните милиардери. Това не трябва да се допуска. Личности като Иван Гешев ,според нас са гарант че това няма да стане, видимо от фактът, кои са основните му опоненти. Нека Иван Гешев знае , че ние младите хора на България го подкрепяме и се гордеем с неговата кандидатура. От него очакваме, да оправдае това наше безрезерво доверие.

С уважение , екипът на НПО“С надежда за утре“ град Хаджидимово. “

Получихме становището на нашите колеги и приятели от НПО „С надежда за утре“ град Хаджидимово и го публикуваме без редакторска намеса! 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ