Свържете се с нас

Политика

ПОТРЕСАВАЩО! Опит да бъде купена Топ Преса! Колко пари искате, за да участвате в мръсната кампания срещу Гешев? ВИЖТЕ ОТГОВОРА НИ!

Публикувано

на

ПОТРЕСАВАЩО! ОПИТ ДА БЪДЕ КУПЕНА ТОП ПРЕСА! КОЛКО ПАРИ ИСКАТЕ, ЗА ДА УЧАСТВАТЕ В МРЪСНАТА КАМПАНИЯ СРЕЩУ ГЕШЕВ?! ВИЖТЕ ОТГОВОРА НИ!

Уж сме регионални, уж сме последната дупка на кавала, но без наше знание медийната група Топ Преса, базирана изцяло в Югозападна България, е била обект на наблюдение последните седмици, заради твърдата си обективна позиция по всички обществени и политически теми. Целта на това наблюдение е фактът, че сме изключително високо рейтингова и четена медия и силното ни влияние срещу голям процент от обществеността в нашия пазарен дял на страната. Както е известно, работещите в медийна група Топ Преса не подбират темите си по цвят, „връзки“ и „корист“, а залагат на гласа на обществото и изключително професионално устояват каузата ни да сме първата медийна институция в Югозападна България. Партията, религията, позицията на човек никога са нямали значение за нас. Целта е била да се пита публично, да се покаже истината, да се изясни ситуацията по важни обществени теми. Водени именно от тези наши принципи и правила, преди време наш екип се включи в предаване, което правим с друга медия съвместно, да дадем трибуна и да направим интервю с придобилата скандална популярност осъдена екс кметица на столичния квартал „Младост“ Десислава Иванчева. В предаване над час наши автори и сътрудници участваха в обективното отразяване на „нейната истина“, на позицията й по това защо бе арестувана и осъдена. Безкористно и безпристрастно, в името на свободата на словото. Признаваме, че след това предаване и след този запис, ние продължихме да поддържаме добри отношения и добра комуникация с Иванчева и нейния екип. Отразявали сме позиции, декларации и новини, свързани с нея, защото истината няма цвят и гащи, както не винаги сме казвали.

Топ Преса обаче винаги е гледала и другата страна – тези, които твърдят, че Иванчева е престъпник и решението на съда също не можеше да бъде подминато. Последните дни около името на Иванчева отново се завъртя скандал със записи и чатове. Човек от нейния екип и каузи, така да се кажа, проговори и разкри ужасяващи неща. Скандални и позорни! Топ Преса беше длъжна да отрази тези новини, защото настоява случаят да се разясни и разследва максимално бързо. И какво се случи? Няколко дни след отразяването на първите реакции по скандала „Иванчева“, с нас се свърза самата тя и ни заяви, че ни „разбира защо пишем така“, но ни предложи сделка. Тя щяла да намери финансиране, при това не малко, щото зад нея стояли хора с пари, на които им било „писнало от системата“, да сме кажели колко пари ще искаме, да спрем да отразяваме манифеста в подкрепа на Иван Гешев за главен прокурор и да започнем кампания в подкрепа на нея и хората зад нея. На въпроса на наши колеги, кои хора визира, тя заяви: „Цяла България ги знае“. От нас се искало само да поддържаме огъня в нейна защита и масово да плюем Гешев и всички, които го подкрепят – остро, жълто и запомнящо се.

Топ Преса не е за продан, уважаеми читатели, уважаема госпожо Иванчева! Уважаеми, така наречени „опозиционери“! Парите не могат да купят десет години работа, десет години име на свободна и независима медия. Благодарим обаче за това, че ни потърсихте и признахте, че сме медиен фактор в Югозапада. Благодарим ви, че ни отворихте очите! „Този, който иска да те освободи, ще те пороби…“, пеят рапърите от Скандау и ето ярък пример. Една, уж, слаба жена, на която помогнахме, защото била сама и няма пари дори да се храни, както призна в интервюто пред нас, днес развързва пачките и ни кара да се мърсим в схемите й. Да, прогледнахме и взехме решение!

Топ Преса се убеди в нечистотиите и мръсните кални игри на Прокопиевци, Цветанвасилевци и Иванчевци , Огнян Доневци и пр. от първо лице единствено число. Убеди се, че МАФИЯТА иска да бутне „мафията“. Убеди се, че един човек като Иван Гешев, един прокурор и професионалист, уплаши хора с милиони левове, разнопосочни интереси и скандално поведение. Убедихме се, че в този свят не винаги добрия е добър и че у нас наистина нормалните ги смятат за луди. Тогава ставаме луди, за да накажем собствената си наивност, че повярвахме на една уж слаба и „беззащитна“ жена. Жена, зад която стоят парите на хора, ограбили банки, държавни предприятия, участвали в мръсни схеми, за които днес ще отговорят пред съда.

Заявяваме категорично! Топ Преса изразява пълната си и безрезервна подкрепа за Иван Гешев и за избирането му за главен прокурор на Република България. Топ Преса ще търси съмишленици в ясно изразената позиция и започва серия от материали, които да докажат правотата ни и защо взехме своето решение. Осъзнаваме срещу кого се изправяме – олигарси, интриганти, хора с мръсни души… Но за десет години работа сме свикнали в неравните битки. Топ Преса е уверена, че следващият главен прокурор ще бъде Иван Гешев и ще работи това да се случи, за да прекърши гръбнака на „слабите жертви,  но с много пари“, такъв, какъвто се изкарва Митьо Очите, например. Настояваме Десислава Иванчева да излезе публично и да ни се извини за опита да ни омърси и да следи работата ни от тук нататък, за да види защо отказваме да й се продадем. Истината и законността не се продават! В това вярваме ние!

БИТКАТА ЗАПОЧВА! ТОП ПРЕСА ПОДКРЕПЯ ИВАН ГЕШЕВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ЗАСТАВА ЗАД КАНДИДАТУРАТА МУ!

коментара

Политика

Кметът на Симитли на среща при премиера за втората индустриална зона

Публикувано

на

Сградите на селските кметства в община Симитли ще бъдат санирани. Това става възможно след спечелен проект по европейската програма за развитие на селските райони.

Кметът на общината Апостол Апостолов вчера подписа договора за подобряване на енергийната ефективност, който е на стойност над 800 000 лв. Предстои да стартира процедура за обявяване на обществена поръчка за изпълнението му. Апостол Апостолов заяви, че утре му предстои среща с премиера Бойко Борисов, на която ще се обсъжда конкретно изграждането на втората индустриална зона в Симитли.

Припомняме, че в навечерието на местните избори министърът на икономиката Емил Караниколов  посети Симитли, за да огледа терените на бъдещата зона, която ще бъде изградена върху близо 200 дка на мястото на бившите военни погреби. Тогава министърът заяви, че община е Симитли е сред отличниците и е избрана заради терените, с които разполага и заради добрата администрация.
Създаването на нова зона се налага заради изявен интерес от инвеститори и запълнения капацитет на вече съществуващата индустриалната зона, която се намира на територията на бившето поделение.в.Струма

коментара

Продължете с четенето

Политика

Парламентът освободи от длъжност депутата Атанас Стоянов

Публикувано

на

Парламентът освободи от длъжност депутата от ВМРО Атанас Стоянов. Досегашният народен представител бе избран за кмет на Сандански.

На негово място в парламента се очаква да влезе лидерът на общинската организация на ВМРО в Петрич Стоян Божинов.

struma.bg

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ