Хороскоп за 1 юли

зодии

ОВЕН
Финансовият проблем е остър при Овните и ще бъде предмет на размишленията ви през деня. Може би трябва да споделите притесненията си с колеги и приятели. Между тях ще се намери човек, който ще ви даде ценен съвет. Има смисъл да пристъпите към изпълнението му. С по-голяма настойчивост трябва да преследвате целите си.

ТЕЛЕЦ
Много от вас са гневни днес заради факта, че са се лишили от материални придобивки. При някои Телци гневът се дължи на измама, чрез която им е взета голяма сума. Намерете начин да си върнете тези пари, защото човекът, който ги е получил, едва ли ще го стори доброволно. Сега положително развитие ще имат вашите контакти.

БЛИЗНАЦИ
Когато желанията и стремежите на някой се покрият с практическата реализация, това е радост и удовлетворение. За много Близнаци днес това ще бъде дългоочакваният факт. На всички им предстои промяна и положително развитие. За всеки от вас осъществяването ще настъпи по различно време, но то е сигурно.

РАК
Сега Раците са си най-добрият съветник относно предстоящите задачи и проблеми, с които ще ви срещне денят. Въпреки че още не можете да се похвалите с особени възможности или самочувствие, основаващо се на непрекъснат напредък, вторник слага начало на ново развитие в обществените отношения, в семейството и т.н.

ЛЪВ
Нямате избор днес и час по-скоро трябва да привършите поетите задължения. Едва после можете да потърсите решение на проблеми, които се отнасят към работата ви, обществените контакти и някои нови планове за близко бъдеще. Сега ще имате проблеми в службата, където ще влезете в остър конфликт. Пазете се от погрешни ходове.

ДЕВА
Следвайте избраната от вас линия и няма да сгрешите в нищо. Във вашия професионален живот настъпват промени, от които ще възникнат нови условия за по-нататъшното ви развитие и контакти, различни от досегашните. Те ще създадат възможности за по-пълната ви изява, но само ако не прибързвате, не се повлиявайте от чужд съвет.

ВЕЗНИ
Труден ще бъде вторник за вас. Повечето Везни няма да имат предварителна програма за деня, а някои ще прекарат почти цялото време в състояние на повишена раздразнителност. Ще ви налегне скуката, която на моменти ще ви задушава. За някои денят ще бъде много ползотворен – успешно ще вземат изпит или ще сложат начало на обучение.

СКОРПИОН
Вторник преминава спокойно при намалена ангажираност при вас. Възможни са остри конфликти със съдружници или партньорите. В някои случаи не е изключено да се стигне до крайно влошаване на отношенията и дори прекъсването им. Деловите ангажименти при повечето от вас ще имат финансова основа, ще получите пари.

СТРЕЛЕЦ
Реално развитие имат вече порасналите възможности на Стрелците. Вторник е от дните, в които можете да се възползвате от своя шанс за осъществяване на стремежите си. Много интересно се развива вашата съдба сега. За да осъществите личния си стремеж, трябва преди това да сторите благодеяние на някого.

КОЗИРОГ
По различни причини Козирозите са под влиянието на известно безпокойство днес. При мнозина от вас то се свързва с работата. Няма никаква причина да правите точно тази връзка. Тревогата е по-скоро плод на страничен отрицателен ефект – безсъние. В професионалната област ви предстоят промени. Добър вторник за контакти.

ВОДОЛЕЙ
Обикновено вие не скучаете и винаги намирате нещо, което да ангажира съзнанието ви. Но днес апатията ще завладее мнозина от Водолей. Ще ви пречи и липсата на организираност, която в много случаи е продиктувана от заобикалящата среда. Не ви липсват положителни явления, може да получите възнаграждение или договор за определена поръчка.

РИБИ
Във вторник чувството за отговорност, честността и добронамереността се изразяват във висока степен от Рибите. Засилен е вашият оптимизъм и с лекота ще разрешите дневните си задачи. Но между вас се срещат и друга категория хора, за които времето ще бъде много трудно – с каквото се заемат, то няма да им върви.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене