Излъга ли управителят на ОП „Паркинги и гаражи“ Радостина Велинова,че ще реши проблема с безразборното паркиране в Дупница?

В миналия брой на Топ Преса ви показахме опасна ситуация. На една от главните улици в Дупница ул. „Св. Иван Рилски“, жена с акумулаторна количка се движеше по платното в посока ГУМ. От двете страни на тротоарите имаше паркирани автомобили един до друг. Днес ви показваме още от наглите шофьори, които са сигурни, че няма да бъдат наказани.

В интервю за местна медия шефката на „Паркинги и гаражи” – Дупница Радостина Велинова, на въпроса: Ще разреши ли паякът проблема с безразборното паркиране в Дупница? Тя отговаря: Абсолютно категорична съм, че това ще се случи… Ние от Топ Преса питаме… Кога?

Защото нищо не се е променило. Автомобилите са си по тротоарите въпреки изнесените от КАТ данни, че от началото на годината са санкционирани повече от 630 неправилно паркирани автомобили. Погледнато реално тази бройка може да бъде достигната и за ден, ако на някой му се работи както трябва. Автомобилите са паркирани на всевъзможни места, което затруднява пешеходците. Време е да се вземат мерки, или да се дават оставки!

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене