Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 11 септември

Публикувано

на

ОВЕН

Днес Овните са объркани и са склонни да загубят своята далновидност относно проектите си. Съсредоточавате усилията си в “правене на пир”, а това ви лишава от възможността да забележите добрите предложения в сряда. Спрете вниманието си на контактите и протекциите, от които можете да се възползвате днес.

ТЕЛЕЦ

В сряда Телците могат да провалят служебния си ден, ако се впуснат в глупави спорове с колеги и шефове. Бъдете предпазливи и деликатни в общуването с другите, избягвайте прибързани действия и необмислени решения. Сряда е изгодна в делови смисъл и не сте лишени от възможности за придобивки. Бъдете внимателни.

БЛИЗНАЦИ

Сряда е ден със силна положителна или силна отрицателна характеристика за вас. Днес двете тенденции се преплитат, като по-добрата благоприятства дома ви. Тук позициите ви са много стабилни и всякаква дейност, допринасяща за комфорта и уюта, ще бъде удовлетворяваща днес. Сряда е добра за професионална изява.

РАК

Денят е подходящ за изглаждане и хармонизиране на отношенията с другите. В този смисъл контактите ви днес носят облаги. Твърда позиция във взаимоотношенията може да си позволите само в бизнес дейността, където днес имате възможност окончателно да разрешите финансов проблем.

ЛЪВ

Лъвовете са мобилизирани в сряда, но в желанието си да доведат нещата до завършен вид в дейността си може да извършат доста грешки днес. Ползотворен служебен ден и успехи в делата с администрации и обществени организации. Сряда е благоприятна и за срещи с приятели. Очертава се интересно запознанство. Възможно е то да прерасне в нещо по-сериозно.

ДЕВА

За Девите денят е щастлив и носи много успехи в професионално естество. В службата ще имате повод за празник и ще се чувствате истински удовлетворени от свършената си работа. Денят е много изгоден за срещи и контакти. Твърде възможно е приятел да ви направи голяма финансова услуга.

ВЕЗНИ

Приятен и хармоничен ден, предприемчивата ви натура в сряда ще отсее важното при срещите и контактите си и ще реализира идеите. Очаквайте едно посещение вкъщи, което ще ви достави радост и емоционална пълнота. В службата сряда е лош ден, внимавайте да не скандализирате някой шеф. Сега не е моментът да търсите повишение на заплатата си.

СКОРПИОН

Наблюдават се известни проблеми от лично естество, за чието разрешаване е възможно да проведете правни консултации. Ще бъдете доста натоварени със служебни ангажименти и в желанието си всичко да свършите както трябва може да пропуснете други важни изисквания и по този начин да си навредите.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки че сте малко потиснати днес, сряда носи много добрини и перспективи за вас. Професионализмът ви и бизнес активността ще допринесат за финансовите ви успехи днес. Само илюзорни могат да бъдат служебните ви неприятности, защото имате поддръжката на близък родственик. Възползвайте се от този факт и не позволявайте да ви въвличат в спорове.

КОЗИРОГ

Мнозина Козирози изглеждат конфликтно настроени, необходима е въздържаност. За постигането на желания успех днес голяма роля имат приятелите. Освен деловата подкрепа ще бъдете емоционално удовлетворени. Денят е плодоносен за партньорство – делово и интимно. Опитайте да се разведрите с нещо интересно.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите в сряда са в добра форма и чудесно настроение въпреки финансовата ви затормозеност. Доста тежък е служебният ден, където освен работата сте и много зависими от настроението на шефа. Внимавайте и по никакъв повод не изказвайте недоволството си във връзка с професионалното заплащане. Ще възникнат трудности във връзка с ваши решения.

РИБИ

Рибите днес се чувстват защитени само в домашната цитадела. Вие сте с лошо самочувствие и зле настроени за другите. Ако се опитате да излезете от състоянието си на самозатваряне и бъдете по-контактни поне с приятелите си, няма да съжалявате от пропускането на шанса си днес. В службата ще сте потиснати и притеснени.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 септември

Публикувано

на

ОВЕН

За Овните петък не е ден за работа, ще възникнат неприятности поради сприхавост и нежелание да се подчините на служебно нареждане, което е във ваша вреда. За други денят ще бъде успешен и мнозина ще действат решително за реализиране на намисленото. Успех!

ТЕЛЕЦ

Денят ви носи много успехи и нови възможности за материални придобивки. На мнозина от вас обаче ще бъде трудно да се справяте с някои текущи проблеми, което налага да прибегнете към чужда помощ. Сред бизнесмените съществува неоснователно партньорско подозрение.

БЛИЗНАЦИ

Прекрасен ден, независимо какво сте избрали да вършите днес, или сте решили да пътувате с цел отдих, вашето състояние ще бъде превъзходно, а самочувствието добро. Мнозина излизат в отпуск от днес и отдихът им ще бъде пълноценен. Не се поддавайте на емоционални реакции.

РАК

Всички от Рак имат достатъчно сили за реализиране в желаната от тях насока, но за съжаление мнозина няма да постигнат успех. Не разчитайте много на приятели или близки, чрез които ще действате, това притъпява активността ви. Също така не разкривайте намеренията си.

ЛЪВ

Петък е успешен за Лъвовете, но няма да имате шанс във финансови дела. Добре ще бъде, ако избягвате днес занимания по въпроси, които са пряко свързани с пари. Разчитайте предимно на личните си възможности и се опирайте на интуицията си. Засилват се любовните връзки.

ДЕВА

Петък е неприятен ден за Девите. Сега е най-добре да изоставите всички планове, свързани с вашите делови действия и стремежи, ще допуснете нелепи грешки, за някои ще са фатални. Същото се отнася и за финансовите дела – не очаквайте днес реални постижения. Бъдете внимателни.

ВЕЗНИ

Балансирани Везните трябва да започнат с обстоятелствата у дома и активно да строят хармонични отношения. През деня ще има много поводи да се развали настроението ви и ако успеете да го запазите – ще спечелите. Очаквайте неприятни новини, свързани с действията на вашите врагове.

СКОРПИОН

В петък Скорпионите ще решават парични проблеми, но постигането на успех не е гарантирано. Днес много трудно ще осъществявате контакти или те въобще няма да се състоят. В някои случаи самите вие ще ги провалите. Не се доверявайте днес никому по лични или делови проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са лековерни, но днес подозренията към всички наоколо ви връхлитат и не е чудно, ако достигнете краен скептицизъм. Далновидността у мнозина ще им помогне да се приближат до нови възможности за бъдещи лични или делови успехи. Много от Стрелец ще се отправят на път.

КОЗИРОГ

Мрачни са в петък Козирозите. За едни от вас причините са здравословни, при други те се свързват с делови неуспех, а трети изживяват мъчително усещане на любовна несполука, като някои дори се чувстват изоставени и опустошени. При някои от вас надделяват деловите контакти.

ВОДОЛЕЙ

Мнозина от Водолей в петък ще бъдат в услуга на своите близки и приятели. Денят говори за успехи във всяко отношение – контактите, деловата ангажираност, придобивките от финансово естество и любовните връзки. Емоционална пълнота ще удовлетвори днес пътуващите от вас.

РИБИ

Петък е много добър и мнозина са изпълнени със задоволство от извършеното през седмицата. Положителната характеристика обхваща деловите ви ангажименти и любовния живот, който при мнозина навлиза във фазата на тотална хармония. Изгладете противоречията в дома си.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 септември

Публикувано

на

ОВЕН

В четвъртък е характерен успехът във финансови операции. Някои от вас поради материални трудности в дома и семейството ще прибегнат до хазарт и други начини за набавяне на пари. Много късметлийски е служебно-професионалният ден, но в деловата работа за социален просперитет ще имате силни спънки.

ТЕЛЕЦ

Успешен е четвъртък за Телците, много щастие носи и в любовта. За някои е валидно професионалното издигане с аналогично финансово осъществяване. В бизнеса може да разчитате на доблестното отношение на мъж спрямо вас и успешните действия в даден вид съперничество. Не разчитайте на протекции.

БЛИЗНАЦИ

Неразрешимият днес проблем е свързан с темата пари. Въпреки това в служебен аспект много от Близнаци ще се преборят за бъдещото си добро заплащане според труда им. Някои от вас могат да имат ползотворни контакти с приятели, докато други ще предпочетат ограничен роднински кръг.

РАК

В четвъртък Раците са особено обезпокоени за материалния си статут и в тази връзка са решени на категорични действия за подобряване на положението си. Ако се налага да разрешите въпроса с професионалното си заплащане, потърсете съвета и съдействието на по-възрастен колега.

ЛЪВ

Хубав ден за Лъвовете, вие сте настроени да покровителствате и подпомагате другите. Може би ваши близки имат нужда от вас и вие с радост ще ги подкрепите. За някои от знака е възможно получаване на известие за благоприятен изход от съдебно дело. Четвъртък е с предупреждения спрямо службата ви. В нея ще имате неприятни моменти.

ДЕВА

Незаслужен скандал спрямо някои дами от Дева може да бъде основното определение за четвъртък. Иначе денят е добър и що се отнася до пари, проблемът се разрешава във ваша полза. В професионален план имате влиятелна протекция от страна на приятел, който днес може неочаквано да ви зарадва с финансова подкрепа.

ВЕЗНИ

Добър ден за вас е четвъртък, поради характерната ви борбеност и завоевателски дух. Възможни са неочаквани спънки във финансовата дейност, но вие ще се справите блестящо. Обърнете внимание на контакта си с по-възрастен мъж, който може да ви бъде много полезен с подкрепата си. Очаквайте служебни неприятности и скандали.

СКОРПИОН

Четвъртък е успешен ден за Скорпионите, а вие сте решителни за справянето си с проблемите. Така например финансов проблем можете прекрасно да елиминирате с подкрепата на приятели. В службата е възможен конфликт на тази тема, но вие сте достатъчно авторитетни, за да извоювате желаното от вас. Ще се радвате на изключително внимание от страна на партньора ви.

СТРЕЛЕЦ

Дори и в конфликтни ситуации, Стрелците днес са благородни и недосегаеми от битовите проблеми. В службата ще бъдете огорчени от колежка във връзка с професионалните ви занимания. В обществения кръг имате влиятелни протекции и може да окажете мощна съпротива при спънки в деловия живот. Напрегнатият четвъртък може да породи домашни проблеми.

КОЗИРОГ

И при Козирозите на преден план в четвъртък изпъкват финансовите трудности. Има справяне, но с намесата на колеги и приятели. Определено професионалното ви заплащане много ви интересува днес и дори да нямате конкретни резултати по въпроса в четвъртък, благоприятното разрешение няма да закъснее. Имате подкрепата от началниците си.

ВОДОЛЕЙ

Във вашия живот настъпват неминуеми промени. Нещо завършва, за да даде път на започващото. Четвъртък е успешен за родените под Водолей като резултат от действена промяна. Характерни са укрепване на любовна връзка или партньорски съглашения. Вие сте силно енергични и активни в дейностите си днес, което ще ви постави на печеливши позиции.

РИБИ

Рибите са предразположени да ги мамят днес, още повече че някои от вас са със сериозни материални проблеми. Ще имате повод за радост във връзка с посещение в дома от приятел, който ще ви донесе неочаквани пари. Много успешен е професионалният ден, където имате симпатиите и подкрепата от шеф. В лицето на съдружник имате верен помощник.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ