Любовен хороскоп!

зодии

Вижте как да плените един мъж според зодията му.

любов

За всеки мъж съществува нещо, на което не може да се устои. Различните мъже могат да бъдат съблазнени по различни начини, а според астрологията зодиакалният знак може да ви помогне, за да разберете желанията на мъжа.

Овен – На овните им харесва признанието на околните. За да съблазните мъж Овен, трябва ясно да покажете, че той е човекът, който ви е направил най-силно впечатление.

Телец – Най верният път към сърцето на един Телец е вкусната вечеря. Тези мъже ценят уюта, домашната обстановка и вкусната храна, така че ако харесвате мъж от тази зодия, трябва да насочите усилията си в готвенето.
Близнаци – По природа мъжете от тази зодия са много любопитни, така че трябва да поддържате загадъчността си, за да им бъдете интересни. Близнаците обичат да флиртуват и да комуникират.
Рак – Мъжете от тази зодия имат най-високи изисквания от всички зодиакални знаци. Раците имат нужда от физически контакт, привързаност и силно емоционално общуване. За да спечелите един рак, трябва постоянно да доказвате любовта си.

Лъв – Лъвовете обичат да бъдат обсипвани с комплименти, така че ако искате да привлечете вниманието им, просто ги хвалете и те ще се чувстват добре във вашата компания.

Дева – Мъжете Дева често градят свои собствен свят и настояват да живеят само в него. Тези мъже ги вълнува самата идея за обвързване, така че не харесват заобиколките преди една връзка.

Везни – Представителите на тази зодия са много отбранителни, така че могат да минат месеци преди да се обвържете сериозно. Везните бързо губят интерес, ако трябва да се постараят малко повече, за да ви спечелят.

Скорпион – Мъжете от тази зодия се мотивират, ако забележат, че жената е желана и от други мъже. Скорпионите не се отказват лесно, дори напротив – колкото повече са препятствията пред тях, толкова повече се амбицират.

Стрелец – Стрелците се съблазняват от забавни и авантюристични жени. Тези мъже не харесват ревността и опитът за контрол.

Козирок – Мъжете козирози обичат подкрепата, така че ако искате да им се харесате, просто застанете на тяхна страна в някакъв спор.

Водолей – На Водолеите им харесва да говорят за себе си и за бъдещите си планове, така че ако ги харесвате, трябва да ги предразположите към разговор с часове.

Риби – За Рибите е много важно да споделят абсолютно всичко с половинката си. Представителите на тази зодия са много неуверени в себе си, така че постоянно трябва да го уверявате в това колко са значими за вас.

Източник: ezine.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене