Свържете се с нас

Таблоид

КРЕСНА И СОФИЯ ОБМЕНИХА ПОЛЕЗЕН АДМИНИСТРАТИВЕН ОПИТ

Публикувано

на

На 04.09.2019 г. в Столична община се състоя среща за обяна на опит по проект „Развитие на пряката демокрация в община Кресна“, Договор № BG05SFOP001-2.009-0015-C01 по процедура BG05SFOP001-2.009 с бенефициент – Сдружение „Нов избор“ и партньор община Кресна.

Домакините от Столична община, в лицето на г-жа г-жа Венера Милова – директор на Дирекция Админстративно обслужване, г-жа Мария Николова – главен юрисконсулт, г-н Стоян Бомбов – ръководител на Контактен център, г-жа Димитрина Герасимова – ВРИД АПА и ГРАО и г-н Брислав Панайотов – директор на Дирекция „Информационно обслужване и технологии“, бяха изключително отзивчиви и запознаха своите гости с работата в най-голямата община на България в продължила повече от два часа динамична и полезна дискусия.

За експертите по проект „Развитие на пряката демокрация в община Кресна“ и служителите на община Кресна най-впечатляващо беше представянето на дейността на Контактния център на Столична община. Уникален като структура, технологични решения и възможности, Контактният център обслужва денонощно гражданите на Столична община, като им дава възможност да информират незабавно администрацията за абсолютно всичко, което може и си струва да бъде във фокуса на нейното внимание.

Гостите от Кресна също имаха с какво да впечатлят своите домакини. Инж.Владимир Филипов – експерт по проект „Развитие на пряката демокрация в община Кресна“, представи някои авангардни технологични решения, в областта на социалните услуги и здравната превенция, които предстои да бъдат внедрени в община Кресна и биха довели до качествено нов тип обслужване и грижа за гражданите на малката община в полите на Пирин.

След срещата, гостите от Кресна имаха възможност да посетят Контактния център на Столична община, за да се запознаят на място с напрегнатата и изключително отговорна работа на служителите, както и да им задават въпроси.

Това е втора обмяна на опит по проект „Развитие на пряката демокрация в община Кресна“, след проведената на 27.08.2019 г. среща в Благоевград и е отлична възможност за служителите на община Кресна да вземат най-доброто от работата на водещи общини в България.

 

коментара

Таблоид

ТИР помете лек автомобил на Предел! Има пострадали

Публикувано

на

ТИР помете „Пежо“ край Предел. Инцидентът е станал в района на образувано кръстовище между два пътя. Лекият автомобил „Пежо“ с 54- годишен водач от Пещера, движейки се от село Баня към местността Предел не спира на знак Стоп и навлиза в кръстовището.

В резултат на което е блъснат от товарен автомобил „Рено“ с 24-годишен водач от Банско. При инцидента са пострадали 52-годишна жена от лекия автомобил „Пежо“, която е с контузия на таза, както и 83-годишен мъж от същия автомобил.

С травми по тялото е и 40-годишен мъж от товарния автомобил „Рено“, който е с контузии в областта на гръдния кош и шията. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Тежка катастрофа край Дъбница! Има пострадал…..

Публикувано

на

 18-годишен шофьор от село Дъбница навлезе в насрещното движение и стана страшно. Той бил паркирал на път между река Места и село Дъбница. Излизайки от мястото на паркиране, се включва в движението в посока село Дъбница.

 Навлиза в насрещното движение и удря лек автомобил „Фиат Браво“, управляван от 28-годишен водач от Гоце Делчев.

 В резултат на инцидента, с охлузни рани по главата и ляв крак, е пострадал водачът на лекия автомобил „Фиат Браво“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ