Цирк и много музика с Кеба на панаира в Гоце Делчев

“Цирк на сцена” в компанията на много екзотични животни. Така ще стартира на 16 септември традиционният есенен панаир в град Гоце Делчев. Шоуто ще започне в 19,30 часа, за настроението на участници и гости на събитието ще се погрижи Оркестър „Европа”, с ръководител Георги Георгиев и солист Марио Караилиев.

Панаирът дава възможност на хилядите посетители да разгледат десетки сергии и щандове през деня в района на бившата казарма. Голям интерес на търговци и гости се очаква и към тазгодишното издание на събитието. Хора от всички краища на страната ще дойдат, за да продават стоката си.

Вечерите пък ще се насладят на музикалните изпълнения на известни певци. Всяка вечер ще има концерти с участието на оркестри, солисти и гост-изпълнители. Оркестър „Фолк мания”, с ръководител Георги Попов, ще е на сцената на 17 сетември от 19,30 часа. Специално участие ще има фолк пвицата Андреа.

На 18 септември по същото време ще свири Оркестър „Щуро маке”, с ръководител Здравко Георгиев и солист Ирина Паскалева, специален гост ще е Николай Учкунов. Следващата вечер е ред на Оркестър „Уникат”, с ръководител Димитър Стефанов и солист Боряна Карпузова, както и на Оркестър “Ивелия”, с ръководител Лефтер Георгиев – Лефко и солист Мариана Георгиева,

със специалното участие на сръбската звезда DRAGAN KOJIC-КЕБА. На 20 септември ще се изяви оркестърът на Панчо Иванов и солистите Джемиле Стамболиева и Наум Странджев, със специалното участие на Десита. На 21 септември ще свири Оркестър “Импулси”, с ръководител Добри Тешовски, със специалното участие на фолк певеца Константин.

Предпоследната вечер, 22 септември, на сцената ще е Оркестър “Неврокоп”, с ръководител Петър Воденов и солисти Цветанка Воденова и Георги Жбантов, със специалното участие на ДИОНА.

Финалът на музикалните вечери на 23 септември е за Оркестър  “Боги Бенд”, с ръководител Божидар Лефтеров, и за Оркестър “Галакси”, с ръководител и солист Румен Камбуров.

Снимката е илюстративна

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене