Първо в Топ Преса! ВИДЕО от номинационното събрание на БСП – Гоце Делчев

Очаквано, на проведената снощи предизборна конференция на Общинския съвет на БСП Гоце Делчев, след шест успешни мандата, Владимир Москов бе отново номиниран за кмет на община Гоце Делчев. Новината не бе изненада нито за активисти и членове на БСП, нито и за  обикновените избиратели. След шестте успешни мандата, по всичко личи, че Москов е подкрепян не само от актива на червената партия а дори и от дясно-мислещи жители на общината. Така, Владимир Москов се доказа, че досега в рамките на цели шест мандата работи надпартийно и спечели доверието на повечето избиратели в общината която управлява близо четвърт век.

Освен кмет на общината, общинската предизборна конференция номинира и кметове на населени места на община Гоце Делчев. Кандидати за местни кметове, Обшинския съвет на БСП Гоце Делчев номинира: за с. Борово – Йордан Катранджиев, член на БСП, за с. Мосомище – Тодор Либяховси, независим, подкрепен от БСП и за с. Баничан – Младен Тропчев, също независим, подкрепен от БСП.

За кмет на общината Гоце Делчев, няколко квартални организации номинираха и председателят на ОбС на БСП, Валери Сарандев който си направи самоотвод.

По решение на Националния съвет на БСП, в дневния ред на общинските организации на на партиите бе заложено да се направи анализ и оценка за участие на общинската и градската организация на БСП в организация на Европейски избори 2019 г. и приемане и оценка за работата на кметовете и съветниците издигнати или подкрепени от БСП. Анализът на предходните избори, направи председателят на ОбС на БСП, Валери Сарандев, а своя отчет за изминалият мандат, направи кмета на Гоце Делчев, Владимир Москов.

На многобройните зрители и читатели на Топ Преса предлагаме части от от най-интересните моменти от изказванията на Валери Сарандев и Владимир Москов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене