Свържете се с нас

ВИДЕО

Първо в Топ Преса! ВИДЕО от номинационното събрание на БСП – Гоце Делчев

Публикувано

на

Очаквано, на проведената снощи предизборна конференция на Общинския съвет на БСП Гоце Делчев, след шест успешни мандата, Владимир Москов бе отново номиниран за кмет на община Гоце Делчев. Новината не бе изненада нито за активисти и членове на БСП, нито и за  обикновените избиратели. След шестте успешни мандата, по всичко личи, че Москов е подкрепян не само от актива на червената партия а дори и от дясно-мислещи жители на общината. Така, Владимир Москов се доказа, че досега в рамките на цели шест мандата работи надпартийно и спечели доверието на повечето избиратели в общината която управлява близо четвърт век.

Освен кмет на общината, общинската предизборна конференция номинира и кметове на населени места на община Гоце Делчев. Кандидати за местни кметове, Обшинския съвет на БСП Гоце Делчев номинира: за с. Борово – Йордан Катранджиев, член на БСП, за с. Мосомище – Тодор Либяховси, независим, подкрепен от БСП и за с. Баничан – Младен Тропчев, също независим, подкрепен от БСП.

За кмет на общината Гоце Делчев, няколко квартални организации номинираха и председателят на ОбС на БСП, Валери Сарандев който си направи самоотвод.

По решение на Националния съвет на БСП, в дневния ред на общинските организации на на партиите бе заложено да се направи анализ и оценка за участие на общинската и градската организация на БСП в организация на Европейски избори 2019 г. и приемане и оценка за работата на кметовете и съветниците издигнати или подкрепени от БСП. Анализът на предходните избори, направи председателят на ОбС на БСП, Валери Сарандев, а своя отчет за изминалият мандат, направи кмета на Гоце Делчев, Владимир Москов.

На многобройните зрители и читатели на Топ Преса предлагаме части от от най-интересните моменти от изказванията на Валери Сарандев и Владимир Москов.

коментара

ВИДЕО

/ВИДЕО/ Фатме Кальор от Брезница спечели първа награда на конкурса “ БУКЕТ “ в село Дебрен

Публикувано

на

Фатме Реджеп Кальор от  село Брезница спечели първа награда в четвъртото областното издание на Конкурса  „Букет “ 2019-2020г., което тази година се проведе в гърменското село Дебрен,  организирано от Движението за права и свободи /ДПС/ под патронажа на д-р Ахмед Доган.

Тя достойно представи община Гоце Делчев и родното си село Брезница на голямото събитие, с изпълнението на песните Излел е Дельо хайдутин и Овай да ги гледам Дено, като едновременно с това спечели сърцата на публиката и ценителите на фолклора .

С мотото „България в усмивките и в културата на етносите и на толерантността”, конкурсите „БУКЕТ” се превърнаха в традиция, а с това и в част от културното богатство на страната.

Конкурсите имат за цел:

  • да съхраняват идентичността, утвърждавайки толерантност към културните различия в обществото;
  • да повишават интереса на младите хора към изкуството и към традициите на етносите в България;
  • да създават среда за изява и развитие на таланти.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

Георги Аргиров – „Хикс Факторът“ от „Струмско“ получи 4 „НЕ“ от журито в „България търси талант“!!!!

Публикувано

на

Благоевградският талант се яви и в „България търси талант“ със същата мисия, както пред 2014 год. в „X Factor“.  Той заяви, че иска да си върне любимата Елена! Журито обаче му се присмя и даде 4 „НЕ“, заради фалшивото пеене на народната песен „Стига си одил, бе сине“…

 

Припомняме ви изпълнението му от „X Factor“.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ