Свържете се с нас

ВИДЕО

Първо в Топ Преса! ВИДЕО от номинационното събрание на БСП – Гоце Делчев

Публикувано

на

Очаквано, на проведената снощи предизборна конференция на Общинския съвет на БСП Гоце Делчев, след шест успешни мандата, Владимир Москов бе отново номиниран за кмет на община Гоце Делчев. Новината не бе изненада нито за активисти и членове на БСП, нито и за  обикновените избиратели. След шестте успешни мандата, по всичко личи, че Москов е подкрепян не само от актива на червената партия а дори и от дясно-мислещи жители на общината. Така, Владимир Москов се доказа, че досега в рамките на цели шест мандата работи надпартийно и спечели доверието на повечето избиратели в общината която управлява близо четвърт век.

Освен кмет на общината, общинската предизборна конференция номинира и кметове на населени места на община Гоце Делчев. Кандидати за местни кметове, Обшинския съвет на БСП Гоце Делчев номинира: за с. Борово – Йордан Катранджиев, член на БСП, за с. Мосомище – Тодор Либяховси, независим, подкрепен от БСП и за с. Баничан – Младен Тропчев, също независим, подкрепен от БСП.

За кмет на общината Гоце Делчев, няколко квартални организации номинираха и председателят на ОбС на БСП, Валери Сарандев който си направи самоотвод.

По решение на Националния съвет на БСП, в дневния ред на общинските организации на на партиите бе заложено да се направи анализ и оценка за участие на общинската и градската организация на БСП в организация на Европейски избори 2019 г. и приемане и оценка за работата на кметовете и съветниците издигнати или подкрепени от БСП. Анализът на предходните избори, направи председателят на ОбС на БСП, Валери Сарандев, а своя отчет за изминалият мандат, направи кмета на Гоце Делчев, Владимир Москов.

На многобройните зрители и читатели на Топ Преса предлагаме части от от най-интересните моменти от изказванията на Валери Сарандев и Владимир Москов.

коментара

ВИДЕО

В Гоце Делчев има едни от най-добрите условия в България за развитие на детския хандбал

Публикувано

на

Среща на ръководството на хандбален клуб „Пирин 64“, Гоце Делчев и родителите на деца играещи в детския отбор, се проведе вчера в късния следобед в спортна зала Неврокоп арена. Срещата бе уважена и от кмета на Гоце Делчев, Владимир Москов, както и от президента на ХК „Пирин 64“ и  народен представител в НС, Богдан Боцев. Идеята е тези срещи да станат ежегодни непосредствено преди старта на всеки нов състезателен сезон. Целта на срещите е да се запознаят родителите.

Новите екипи, с гарантирано италианско качество осигурени от неврокопският бизнесмен и бивш състезател от отбора на гоцеделчевския хандбален клуб, Иван Златинов, ръководството на клуба и деца от отбора представиха на родителите.

Треньорът на отбора, Николай Пиргов, изтъкна успехите на младите хадбалисти през миналия сезон. Тези успехи силно впечатлиха и управата на Българската федерация по хандбал…

 С бурни аплодисменти хората в залата посрещнаха съобщението на Николай Пиргов, за решението на УС на отбора за учредяване на възпоменателен турнир за деца до 14 години в памет на легендарият Атанас Карабельов, положил основите на хандбала в Гоце Делчев и за огромите заслуги на този спорт в издигането на спортната слава на града на национално ниво.

 

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

С ВИДЕОТО НА СКАНДАЛА! Крайно време е да спасим ЮЗУ“Неофит Рилски“ от лапите на една клика, която съсипа името и съсипва бъдещето на университета!

Публикувано

на

Крайно време е да спасим ЮЗУ“Неофит Рилски“ от лапите на една клика, която съсипа името и съсипва бъдещето на университета!

Благоевград е град на студентите, град на младите,град на науката… Икономиката се развива, защото има студенти и града е образователен център. Когато обаче масовата практика стане, идваш в Благоевград плащаш си изпита и си тръгнеш, къде отива образованието, къде отива развитието…? Или всичко е просто една жълтина? Повече в новия епизод на предаването Свободни думи с Веселин Стаменов!

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ