Connect with us

ВИДЕО

Първо в Топ Преса! ВИДЕО от номинационното събрание на БСП – Гоце Делчев

Published

on

Очаквано, на проведената снощи предизборна конференция на Общинския съвет на БСП Гоце Делчев, след шест успешни мандата, Владимир Москов бе отново номиниран за кмет на община Гоце Делчев. Новината не бе изненада нито за активисти и членове на БСП, нито и за  обикновените избиратели. След шестте успешни мандата, по всичко личи, че Москов е подкрепян не само от актива на червената партия а дори и от дясно-мислещи жители на общината. Така, Владимир Москов се доказа, че досега в рамките на цели шест мандата работи надпартийно и спечели доверието на повечето избиратели в общината която управлява близо четвърт век.

Освен кмет на общината, общинската предизборна конференция номинира и кметове на населени места на община Гоце Делчев. Кандидати за местни кметове, Обшинския съвет на БСП Гоце Делчев номинира: за с. Борово – Йордан Катранджиев, член на БСП, за с. Мосомище – Тодор Либяховси, независим, подкрепен от БСП и за с. Баничан – Младен Тропчев, също независим, подкрепен от БСП.

За кмет на общината Гоце Делчев, няколко квартални организации номинираха и председателят на ОбС на БСП, Валери Сарандев който си направи самоотвод.

По решение на Националния съвет на БСП, в дневния ред на общинските организации на на партиите бе заложено да се направи анализ и оценка за участие на общинската и градската организация на БСП в организация на Европейски избори 2019 г. и приемане и оценка за работата на кметовете и съветниците издигнати или подкрепени от БСП. Анализът на предходните избори, направи председателят на ОбС на БСП, Валери Сарандев, а своя отчет за изминалият мандат, направи кмета на Гоце Делчев, Владимир Москов.

На многобройните зрители и читатели на Топ Преса предлагаме части от от най-интересните моменти от изказванията на Валери Сарандев и Владимир Москов.

коментара

ВИДЕО

Хижа „Попови Ливади“ от първите в България с иновативна метео станция и бърз интернет

Published

on

 

Многофункционалната станция съчетаваща няколко устройства която монтираха вчера е дарение за хижа „Попови ливади“ в едноименното гоцеделчевско курортно селище, от собствениците на сайт meteo.ac. Едно от устройствата което се очаква да предизвика най-голям интерес сред туристите и посетителите на хижата е това, че „Попови ливади“ става една от хижите с най-бърз интернет в България. В сайта на meteo.ac всеки интересуващ се ще има свободен достъп до сайта с което пряко ще може да наблюдава метеорологичната обстановка в региона на хижата, да се информира за времето 24 часа назад чрез генериан от станцията видео файл, за моментната температура и всички компоненти на метеорологичното време. Функциите на отделните устройства на съоръжението, специално за зрителите на Топ Преса, представи Атанас Терзийски.

коментара

Continue Reading

ВИДЕО

Андрей Новаков със силна реч на Националната конференция на партията в София

Published

on

Когато евродепутатите започнат да говорят на езика на хората, се чува това:#AndreyNovakov🇧🇬🇪🇺

Публикувахте от Stanislav Terziev в Сряда, 5 август 2020 г.

Силна реч направи областният координатор на ПП ГЕРБ за Благоевградския регион Андрей Новаков на Националната конференция на партията в София. Заради думите си той бе аплодиран силно от всички присъстващи, в това число и от премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред хилядите членове и симпатизанти на партията той заяви, че в ДНК-то на ГЕРБ е заложено да се справя в трудни моменти – наследени фалирали банки, болести, атентати, финансови и икономически кризи.

„Всеки път сме се изправяли по-добри и по-силни, отколкото сме били. Хубаво е човек да гледа не само телевизия, а и през прозореца. Помага да се ориентираш. Роден съм в провинцията, израснах в още по-дълбока провинция, в семейство на миньори. Завърших в България в любимия Благоевград и ето ме тук на тази сцена в качеството си на евродепутат, представляващ интересите на 7 милиона българи в Брюксел. Моята история нямаше да е възможна в нито една друга партия или сдружение“, категоричен бе Новаков.

Той посочи, че в политикатa последното, което трябва да правиш е да се опитваш да се харесваш на всекиго. „Но въпреки това една партия трябва да работи и в името на хората, които не я харесват. Време е да вдигнем главата, а не юмрука. България не е блато, а е райска градина. Нашата отговорност е да протегнем ръка и заедно да направим следващата крачка: това е разликата между нас и останалите“, каза още областният лидер на ПП ГЕРБ.

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2020
П В С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ