Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 3 септември

Публикувано

на

ОВЕН

Вторник е добър ден и отбелязва стабилизация при много от вас. На първо време тя има отношение към вашия професионален начин на живот, но трябва да бъдете по-наблюдателни през днешния ден и активно да се включвате към всяко ново нещо, което ви се предложи.

ТЕЛЕЦ

Телците също навлизат в период на стабилизация, но това означава и промяна в някои от начините ви на действие. Необходимо е да проявявате повече толерантност към околните, а не в действията ви да се забелязва непримиримост. Сключените сделки ще се увенчаят с успех.

БЛИЗНАЦИ

За родените под Близнаци вторник е възторжен ден. Засега най-големи усилия трябва да положите за осъществяване на нови връзки и разрастване на контактите. Това е една много успешна линия, чрез която ще добиете стабилитет и постепенна промяна на вашия социален статут.

РАК

За днешния ден основните характеристики за Рак имат отношение към работата ви и към интимните контакти. И в двете нива е характерна промяна, но като че ли тя започва първо от самите вас – на вътрешно ниво. Това ви задължава от днес да проявите истинска активност и да се осъществите в индивидуален план.

ЛЪВ

Ако действате по метода на деспотизма, само ще навлечете гнева на околните върху себе си. Това е особено характерно днес за вашите финансови отношения и контакти на тази база.

ДЕВА

По своята решителност и вие не се отличавате много от Лъвовете сега, но в някои случаи тя преминава границите на допустимото и се превръща в деспотизъм. Това е начинът на работа, от който действително трябва да се откажете. Често пъти той е продиктуван от желанието за финансова сигурност, което вие наричате борба за живот.

ВЕЗНИ

Не действайте по методите на налагане, тъй като вместо да постигнете стремежите си, ще се появят неочаквани проблеми, развитието на които в много случаи може да се окаже отрицателно. Най-успешният начин за лична реализация е бавно и постепенно движение напред. Сега не съществува необходимост от масирани действия.

СКОРПИОН

Очевиден е фактът в последно време на стабилизацията на Скорпионите и днешният ден само я подчертава. При мнозина от вас съществуват дори възможности за получаване на подкрепа от влиятелни лица по въпросите, върху които сте съсредоточени. Бизнесмените от Скорпион трябва да координират действията си със съдружниците си.

СТРЕЛЕЦ

Много от Стрелците са обладани от желание за пътуване, но днес това е валидно за ограничен брой от вас. Изострете вниманието си по посока службата и не си позволявайте отпускане, защото много скоро ще започнете процес на промени, съпроводен със съкращения. Само професионалната стабилност може да ви гарантира вашата недосегаемост.

КОЗИРОГ

Изразителна е вашата професионална стабилност, която днес се откроява на фона на възникналите противоречия и борби в службата ви. Не ви липсва подкрепата на ръководството в службата ви или на други влиятелни хора. Вторник е успешен за дела в бизнеса. Решаваща роля ще изиграят приятелски съвети. Очаква ви ново запознанство с човек, който пристига отдалече и е свързан с вашия бизнес.

ВОДОЛЕЙ

Решителен е вторник за Водолей. До момента повечето от вас не са се намесвали категорично в защита на една или друга своя позиция. Сега вече това е наложително и колкото по-скоро и по-решително го направите, толкова по-голяма е вероятността да постигнете изразителна стабилност. Емоционалният ви живот изисква по-широк поглед.

РИБИ

Днес много от Риби търсят начин за разрешаване на финансовите си проблеми, но самостоятелно няма да постигнете много. Освен това сега у вас се извършват известни промени, които не ви дават възможност да концентрирате енергията си в едно или друго направление.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 19 септември

Публикувано

на

ОВЕН

В четвъртък е характерен успехът във финансови операции. Някои от вас поради материални трудности в дома и семейството ще прибегнат до хазарт и други начини за набавяне на пари. Много късметлийски е служебно-професионалният ден, но в деловата работа за социален просперитет ще имате силни спънки.

ТЕЛЕЦ

Успешен е четвъртък за Телците, много щастие носи и в любовта. За някои е валидно професионалното издигане с аналогично финансово осъществяване. В бизнеса може да разчитате на доблестното отношение на мъж спрямо вас и успешните действия в даден вид съперничество. Не разчитайте на протекции.

БЛИЗНАЦИ

Неразрешимият днес проблем е свързан с темата пари. Въпреки това в служебен аспект много от Близнаци ще се преборят за бъдещото си добро заплащане според труда им. Някои от вас могат да имат ползотворни контакти с приятели, докато други ще предпочетат ограничен роднински кръг.

РАК

В четвъртък Раците са особено обезпокоени за материалния си статут и в тази връзка са решени на категорични действия за подобряване на положението си. Ако се налага да разрешите въпроса с професионалното си заплащане, потърсете съвета и съдействието на по-възрастен колега.

ЛЪВ

Хубав ден за Лъвовете, вие сте настроени да покровителствате и подпомагате другите. Може би ваши близки имат нужда от вас и вие с радост ще ги подкрепите. За някои от знака е възможно получаване на известие за благоприятен изход от съдебно дело. Четвъртък е с предупреждения спрямо службата ви. В нея ще имате неприятни моменти.

ДЕВА

Незаслужен скандал спрямо някои дами от Дева може да бъде основното определение за четвъртък. Иначе денят е добър и що се отнася до пари, проблемът се разрешава във ваша полза. В професионален план имате влиятелна протекция от страна на приятел, който днес може неочаквано да ви зарадва с финансова подкрепа.

ВЕЗНИ

Добър ден за вас е четвъртък, поради характерната ви борбеност и завоевателски дух. Възможни са неочаквани спънки във финансовата дейност, но вие ще се справите блестящо. Обърнете внимание на контакта си с по-възрастен мъж, който може да ви бъде много полезен с подкрепата си. Очаквайте служебни неприятности и скандали.

СКОРПИОН

Четвъртък е успешен ден за Скорпионите, а вие сте решителни за справянето си с проблемите. Така например финансов проблем можете прекрасно да елиминирате с подкрепата на приятели. В службата е възможен конфликт на тази тема, но вие сте достатъчно авторитетни, за да извоювате желаното от вас. Ще се радвате на изключително внимание от страна на партньора ви.

СТРЕЛЕЦ

Дори и в конфликтни ситуации, Стрелците днес са благородни и недосегаеми от битовите проблеми. В службата ще бъдете огорчени от колежка във връзка с професионалните ви занимания. В обществения кръг имате влиятелни протекции и може да окажете мощна съпротива при спънки в деловия живот. Напрегнатият четвъртък може да породи домашни проблеми.

КОЗИРОГ

И при Козирозите на преден план в четвъртък изпъкват финансовите трудности. Има справяне, но с намесата на колеги и приятели. Определено професионалното ви заплащане много ви интересува днес и дори да нямате конкретни резултати по въпроса в четвъртък, благоприятното разрешение няма да закъснее. Имате подкрепата от началниците си.

ВОДОЛЕЙ

Във вашия живот настъпват неминуеми промени. Нещо завършва, за да даде път на започващото. Четвъртък е успешен за родените под Водолей като резултат от действена промяна. Характерни са укрепване на любовна връзка или партньорски съглашения. Вие сте силно енергични и активни в дейностите си днес, което ще ви постави на печеливши позиции.

РИБИ

Рибите са предразположени да ги мамят днес, още повече че някои от вас са със сериозни материални проблеми. Ще имате повод за радост във връзка с посещение в дома от приятел, който ще ви донесе неочаквани пари. Много успешен е професионалният ден, където имате симпатиите и подкрепата от шеф. В лицето на съдружник имате верен помощник.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 17 септември

Публикувано

на

ОВЕН

Във вторник сте затруднени от липсата на яснота по интересуващи ви въпроси. Мнозина ще се опитат да си набавят информация, което обикновено е гаранция за успех, но няма да е възможно да се възползват от нея. Денят открива поле за професионална изява, но очаквайте промени и развръзка.

ТЕЛЕЦ

Днес сте настроени на високи обороти, работният ви ден ще премине при повишена активност. Сами ще се изненадате от огромния обем работа, която ще приключите. Надеждата и стремежът ви към благосъстояние са изразителни и мнозина ще търсят начини да постигнат практически резултати днес.

БЛИЗНАЦИ

Отдайте се изцяло на заниманията си днес. Не сте застраховани от грешки в работата, което ви дразни. Възможно е някой от шефовете да забележи действията ви и да ви даде съвет, а това ще ви притесни допълнително. Спокойно, не ви липсва умение да се справите със задачите си. Овладейте се и ще успеете да се съсредоточите в делата си.

РАК

Във вторник надеждите ви за просперитет не са въображаеми. Необходимо е да коригирате вашите контакти и да дадете предпочитание на онези, които ще ви гарантират успешно развитие или нова насока. Видим успех ще имате и в службата, ако се съобразите с желанията на авторитетите.

ЛЪВ

Днес не ви е ден за активни делови действия. Предварително трябва да се уверите, че постъпвате по най-правилния начин, защото не са изключени неочаквани финансови загуби от необмислени решения или действия. Някои от родените под Лъв днес е възможно да получат предложение за нови договорни условия в работата.

ДЕВА

Във вторник Девите са силно концентрирани, като мобилизацията им за работа е пословична. Заемете се с неотложните задачи, неразрешените проблеми и приоритетно ги довършвайте. На работното място бъдете дипломатични, не влизайте в конфликт с колеги – само ще си създадете неприятни емоции. Добре е да намалите харчовете си.

ВЕЗНИ

Неподозирано активни са днес Везните и са решени да действат безкомпромисно във всички сфери. Това обаче може да ускори процеса на отдръпване от вас в службата, особено ако си послужите с неправомерни действия или измама заради личната си обезпеченост. За някои от вас днес се очертават нови любовни контакти.

СКОРПИОН

Интуитивните способности на Скорпионите във вторник са доста изострени. Възможно е днес да разберете истината за оценката на вашия труд, което е основният подтик за недоволството и духа на критицизъм, които са ви обзели. Денят ще ви срещне с нови хора с интересни идеи, които се нуждаят от съвета ви за тяхното реализиране.

СТРЕЛЕЦ

Доста възможности открива вторник за вас. Не е изключено да смените работата си, безработните имат добрия шанс да започнат нова работа или да сменят професията си. Възможно е приятели да се ангажират с вас за съдружен бизнес. Някои Стрелци ще опитат да извоюват повече самостоятелност в службата си, но ще сбъркат, не сега е моментът. Бизнесмените да внимават за действията на съдружниците си.

КОЗИРОГ

Успехите в различни дейности са характерни за Козирог. Днес вашите началници със сигурност ще забележат сериозността и отговорността, с която действате, голямата ви енергичност при решаване на възникнали проблеми. Това ще ви донесе заслужени облаги. Проблематични ще са днес контактите ви с приятели, някой ще се опита грубо да ви измами.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте мобилизирани, с подчертан стремеж за реализация и ако не се поддадете на съмнения, имате прекрасна възможност за осъществяване на дълго обмисляна идея, за чието осъществяване е необходимо допълнително обучение или нови знания. Някои днес се налага да разрешават финансови проблеми, трябва да бъдете безкомпромисни. Ще ви бъде трудно, защото сте в период на промени.

РИБИ

Налага се Рибите да отстояват позициите си във вторник категорично и твърдо, та дори това да включва и по-грубо отношение. Има реална опасност да бъдете измамени за нещо, което ви е било обещано. Денят е много подходящ за спечелване на подкрепата на човек с възможности, който е в състояние да ви помогне в много отношения. Той ще бъде печеливш за мнозина и ще постигнете разбирателство.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ