Джамбазки за насилниците на деца и жени: Химическа кастрация, доживотен затвор!

Привърженик съм на смъртното наказание, заяви евродепутатът

Колко още изродщини трябва да се случат, за да се вземат мерки?! Тази част от българското общество дегенерира в последните 30 години. Отдавна настояваме да се приеме концепцията, предложена от министър Каракачанов. Аз съм привърженик на смъртното наказание.

Това заяви в „България сутрин“ по „България ОН ЕР“ евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по повод смъртта на малката Кристин от Сотиря и опита на двама мъже да изнасилят 8-годишно момиче от същото село, при това само 2 седмици след бруталното убийство на Криси.

Когато един човек е извършил садистични убийства, той няма да излезе от затвора, плетейки гоблени. Ще излезе от затвора и ще държи брадвата, дебнейки някое момиче или жена. Искам да бъде кастриран химически, искам да бъде в затвора до края на живота си, искам да чука камъни, настоя Джамбазки от ефира на „България ОН ЕР“.

В сряда депутатите се връщат на работа, а след по-малко от два месеца са местните избори в страната. По този повод Джамбазки посочи, че предстои ръководството на ВМРО да вземе решение как да се яви на вота.

В София търсим надграждане на ВМРО в родолюбиво дясно обединение. Има нужда от промяна в града. Има недоволство от гражданите как се управлява градът. Голяма част от софиянци не се чувстват представени. Рамковото споразумение на СДС с ГЕРБ не пречи на коалиция с ВМРО, обясни заместник-председателят на ВМРО.

Припомняме, че трима от депутатите на „Атака“ бяха изключени от патриотичната коалиция в Народното събрание. Според Джамбазки няма път назад специално за лидера на „Атака“ Волен Сидеров, който бе сред изключените от малката коалиция народни представители.

Ангел Джамбазки смята, че ресорът на българския еврокомисар трябва да бъде решен от Министерския съвет. И отбеляза, че не е било разумно да се отхвърля директно ресор „Земеделие“ за Мария Габриел, тъй като българските земеделци получават по-ниски субсидии от своите колеги.

Евродепутатът повдигна въпроса за борбата с мръсния въздух. По думите му се говори неразумно, че Европа трябва да стане неутрална. Ще има десетки хиляди безработни и фалирали фирми у нас, ако спрем въглищната част от енергетиката на България.

Правим се на най-стриктни. Някой не е учил география и физика, може би, каза още Джамбазки.

Той е на мнение, че нямаше да се стигне до проблема с чумата по свинете у нас, ако популацията на дивите прасета е била разредена още преди години, както са предложили от ВМРО.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене