Дете сви семейния автомобил и катастрофира, а родителите обявиха колата за открадната

Вчера в РУ Рила собственикът на лек автомобил „Сеат“ от село Смочево е заявил, че автомобилът му е откраднат. Служителите предприели оперативно-издирвателни действия и автомобилът е открит изоставен в землището на селото, след като е претърпял ПТП. Полицаите установили, че непълнолетния син на мъжа, подал сигнала, е излязъл с автомобила, без да съобщи на родителите си. След произшествието оставил ключа от автомобила вкъщи. По случая е започнато досъдебно производство.

В края на миналата седмица в РУ Кюстендил са заявени и 2 домови кражби – от къща в с. Вратца са отнети 6000 лв., от къща в Кюстендил са отнети 2 600 лв. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, започнати са досъдебни производства в РУ Кюстендил.

В края на миналата седмица в РУ Кюстендил са заявени 2 повреждания на чужда собственост – счупено е стъкло на магазин за цигари и захарни изделия; повредени са таван, капак и задно панорамно стъкло на лек автомобил „Мерцедес“, като автомобилът е бил полят с бяло вещество. Започнати са досъдебни производства по случаите, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на акумулаторни батерии от станция на мобилен оператор, намираща се в землището на с. Цървеняно. По случая е започнато досъдебно производство.

В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са задържали 36-годишен мъж с 2 опаковки хероин. Проверката е извършена на ул. „Банска“ в града. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене