Свържете се с нас

Ataka

Сидеров беше официален гост на честванията по случай 50 години град Стралджа

Публикувано

на

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров поздрави жителите на Стралджа по случай 50 години от обявяването на населеното място за град. Той беше официален гост на събитието и беше посрещнат от стралджанци изключително топло.

Сидеров разгледа и изложбата, посветена на петото десетилетие на града. Тя е съвместен проект на Община Стралджа и Държавен архив – Ямбол.

Посещението на лидера на АТАКА беше част от обиколката му в Ямболския избирателен район, откъдето е избран за народен представител. Ето какво каза Сидеров пред събралото се множество в Стралджа:

„Скъпи стралджанци, честит празник! Какво се получи сега – за 50 години Стралджа стана град, а София върви да стане село. Спирам дотук, защото г-жа Фандъкова ще вземе да се обиди, а идват местни избори. Трябва да бъдем политически коректни. Поздравявам ви от все сърце”, приветства хората партийният лидер.

Той изказа благодарности към кмета Атанас Киров, заместниците му Гроздан Иванов и Иван Иванов, както и към цялата общинска администрация. „Когато искаш да се грижиш за града си, може да го направиш. Поздравявам ви за това. Аз се постарах да помогна с каквото мога и както мога като народен представител, като човек, който има връзки с правителството. Радвам се, че го направих. Поздравявам и кмета, и кметската управа за този часовник, където разбрах, че младите вече се срещат”, отчете Сидеров постиженията на градоначалника и администрацията му.

Партийният лидер каза още, че въпреки стремежа на повечето хора да станат граждани, са много важни и селяните, защото именно те произвеждат храната, която консумираме. Те са необходими, за да не се налага да ни заливат с вносни продукти.

„Аз ви поздравявам от сърце, че Стралджа е град от 50 години. Ще правя всичко възможно да се развива още повече, но да не забравяме, че селото, земята е това, което ни храни. Това е нашият корен, от който сме се родили.”

Лидерът на АТАКА разказа и история от своите младежки години, свързана със Стралджа, и в заключение отново поздрави жителите на града.

„Искам да ви пожелая да сте живи и здрави вие, семействата ви, Света Богородица да ви закриля. Най-важното дали си град, или село, са хората, които живеят там. Вие сте истински хора, истински българи. Да сте живи и здрави, да се радвате на поколения и аз знам, че България ще пребъде. Да живее Стралджа”, пожела на стралджанци лидерът на АТАКА.

Ден по-рано Сидеров посети село Маломир, където разгледа довършителните дейности на спортната площадка, за която той и партия АТАКА помогнаха финансово и логистично да бъде изградена.

Припомняме, че благодарение на съдействието на Сидеров беше ремонтиран основен булевард в Стралджа. А най-големият принос на лидера на АТАКА за Ямбол и областта е, че успя да издейства доизграждането на новата болница, която съгражданите му чакат от десетилетия.

коментара

Ataka

Дейци на културата и спорта искат Волен за кмет на София

Публикувано

на

Гражданска инициативна група поиска лидерът на АТАКА Волен Сидеров да се кандидатира за кмет на София. Сред инициаторите са известни лица от сферите на културата, спорта, медицината, образованието, както и майки на малки деца.

Всички те се обединяват около Сидеров, защото в неговата кандидатура виждат единствения способен да спре пошлостта на гей-парадите по улиците на столицата, да подобри сигурността и да сложи ред в управлението на града. Те дойдоха на пл. „Славейков” лично да поискат кандидатурата му и му пожелаха да защитава християнските ценности от либералната пропаганда.

Сред известните личности, които подкрепят лидера на АТАКА да се включи в битката за кметския пост в София, са футболният треньор Велислав Вуцов, световноизвестният пианист акад. Атанас Куртев, проф. Красимир Опров, директорът на болницата в Ботевград д-р Пламен Китанов, европейският вицешампион по бокс Благой Соколов, художникът Валентин Ангелов и други.

коментара

Продължете с четенето

Ataka

Сидеров на яз. „Копринка”: Да не участваме вгеополитически игри, не са в интерес на България

Публикувано

на

Стотици посрещнаха сърдечно лидера на АТАКА на събора на русофилите

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров посети 16-ия събор на русофилите край яз. „Копринка”. Той беше посрещнат радушно от участниците в ежегодното мероприятие. Стотици присъстващи пожелаха да се снимат с партийния председател, да му стиснат ръката и да му пожелаят успех на предстоящите местни избори през октомври.

„Посрещат ме сърдечно както всяка година. Хората искат да имаме нормални отношения с Русия и да не участваме в геополитическите игри на санкции и враждебност. Тези игри са чужд интерес, а не български”, каза Сидеров край яз. „Копринка”.

По темата за т. нар. шпионски скандал, в който беше въвлечен председателят на НД „Русофили” Николай Малинов и негови колеги, Сидеров коментира, че всичко това е действие на чужда държава, за да пречи на отношенията ни с Москва в момент, когато премиерът Борисов полага усилия да възстанови стратегически проекти като АЕЦ „Белене” и продължението на газовия поток през България. „Точно сега се явява този скандал, който ще се отрази лошо на намеренията на правителството да осъществи тези проекти. Пак се търси резултат, който не е в български интерес”, посочи лидерът на АТАКА.

Във връзка с предстоящия местен вот Сидеров е уверен в по-добрите резултати, които партията му ще постигне на изборите. „В лицето на партия АТАКА хората, с които се срещам, виждат разумна българска патриотична партия, която е загрижена за националния интерес и се опитва да го отстоява по всякакъв начин”, заключи Сидеров.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ