Свържете се с нас

Бизнес

„Пирин фолк” препълни хотелите в Сандански

Публикувано

на

„Пирин фолк” препълни хотелите в Сандански и региона, които се пръскат по шевовете от туристи, видя наш репортер.

Легловата база в тях е заета на 100 % още месеци преди фестивала, информират хотелиери.

Тазгодишното издание на фестивала преминава на изключително високо ниво, а гостите на събитието се наслаждават на много положителни емоции, приятни изненади и награди.

За това спомага и Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански, което оказва пълно съдействие и подкрепа на 100 % организаторите на фестивала.

Местните хотели също предоставят възможности за настаняване и помещения на участниците и организаторите на събитието, както и за гостите на фестивала и града, които са от цяла България.

Гости има още и от съседните Гърция, Македония и Сърбия, които се наслаждават на макс на емблематичния фестивал за града.

pirinsko.com

коментара

Бизнес

На 17 септември АBB ще открие най-новия си завод в Петрич

Публикувано

на

На 17 септември 2019 г. от 11:00 ч. АBB ще открие най-новия си завод в България само единадесет месеца след официалния старт на строителството. Новият завод е втората инвестиция на компанията в Петрич и петата производствена база на компанията в България. Заводът с площ от 7 400 кв.м. ще произвежда продукти ниско напрежение за АBB. Новата инвестиция ще създаде още 420 работни места.

На церемонията ще присъстват премиерът Бойко Борисов, кметът на Петрич Димитър Бръчков, както и областният управител на Благоевград Бисер Михайлов.

коментара

Продължете с четенето

Бизнес

Започва изплащане на държавното финансово подпомагане за стопаните, умъртвили доброволно домашните си прасета в Община Струмяни

Публикувано

на

Започва изплащане на държавното финансово подпомагане за стопаните, умъртвили доброволно домашните си прасета в Община Струмяни.

Сумите ще се предават от служители на Областна дирекция по безопасност на храните – Благоевград в съответните населени места лично на собствениците. С цел гарантиране безопасността и сигурността по време на процеса, служителите на агенцията ще бъде придружавани и от полицаи от Областна дирекция на МВР – Благоевград.

Списъците, по които ще става предаването на сумите са проверени най-малко три пъти, обявени са публично в общинските администрации по места и са получили одобрение от Областната епизоотична комисия.

pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ