Свържете се с нас

Новини

Емануел Мисчита представи стратегии за детско-юношеския футбол в Благоевград

Публикувано

на

Утре на стадиона в с. Рилци Мисчита ще направи практически уъркшоп

Топ треньор на европейско ниво представи успешни стратегии за развитие на детско-юношеския футбол в Благоевград.

Емануел Мисчита, главен треньор и специалист в една от петте най-добри европейски школи по футбол за последното десетилетие – NF Academy, пристигна в Благоевград по покана на кмета д-р Атанас Камбитов.

Днес той представи най-новите и успешни стратегии за развитие на детско-юношеския футбол пред участниците в VII международен турнир по футбол „Купите на Община Благоевград“.

Утре на стадиона в с. Рилци Емануел Мисчита ще направи практически уъркшоп във всички треньори, участници в турнира. В обмяната на опит могат да вземат участие всички треньори, развиващи дейност на територията на община Благоевград.

коментара

Новини

ВАЖНО! Съобщение от ВиК Благоевград!

Публикувано

на

“Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява своите потребители, че във връзка с изпълнение на обект: „Реконструкция на ВиК мрежи по ул. Стара планина“ с възложител Община Благоевград и изпълнител фирма „Бул Строй Инвест“ ЕООД, по време на строително монтажните работи водоподаването ще бъде нарушено от 21.10.2019 г.  до 07.02.2020 г. от 08:00 до 18:00 часа само през делничните дни.

 Моля, да се запасите с необходимите количества вода за битови нужди.

Извиняваме се за причиненото временно неудобство.

От Ръководството

коментара

Продължете с четенето

Новини

ЮЗДП съорганизатор на Националната среща  по горска педагогика в България

Публикувано

на

Инж. Дамян Дамянов получи почетен плакет за принос в развитието на горската педагогика

С почетен плакет за принос в развитието на горската педагогика беше удостоен директорът на Югозападното държавно предприятие инж. Дамян Дамянов. Отличието му беше връчено от председателя на Съюза на лесовъдите в България проф. Иван Палигоров по време на първата Национална среща на горските педагози в страната, на която ЮЗДП беше съорганизатор и спомоществовател.

Над 100 горски педагози от цялата страна се включиха в срещата, на която  бяха представени постигнатите до момента резултати и се набелязаха бъдещите стъпки за развитието на мрежата от горски педагози в нашата страна. Участниците научиха повече за дейностите по горска педагогика в Европа и у нас, както и за предизвикателствата пред българските лесовъди. Бяха представени презентации за развитието на горската педагогика и заниманията с деца като част от ангажиментите на лесовъдите в различни райони на страната.

Общо 32 са обучените горски педагози от централно управление и държавните горски и ловни стопанства на територията на ЮЗДП. От тях 28 са преминали първо ниво, 3-ма имат второ ниво на обучение, а 2-ма са завършили последното трето ниво „мастър клас“. По време на инициативите „Лесовъд за един ден“, „Растем заедно с нашата гора“ и „Горска педагогика“ от 2016 г. до момента са проведени занимания с над 2000 деца.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ