Апостол Апостолов фаворит на симитличани за кмет, местните: „Градът живна, градът се развива“

Два месеца преди местните избори в страната, кметът на Симитли Апостол Апостолов остава без конкуренция за вота сред жителите на крайпътната община.

Хората в Симитли не искат и да чуят за друг кмет освен него и са категорични, че именно Апостолов е човекът, който уверено ръководи общината повече от успешно години наред.

За кмета местните от Симитли говорят само хубави неща.

„Градът живна, градът се развива и няма човек в България, който да не е чул за него”, гордо казват симитличани и допълват, че в страната няма по – успешен градоначалник от Апостолов.

„Човещината е най – силното му качество. Това го сближава най – много с всички нас”, сподели пред наш екип 64 – годишният Илия Василев от Симитли и допълни:

„С хората е човек, всеки ще поздрави, никой няма да отмине, на всеки ще помогне. Случвало се е посред нощ да звъннат на вратата му с молба за помощ и той откликва на момента. Който и да е отишъл при него с проблем никога не е бил върнат, добра дума на всеки ще каже, ще поговори с него, ще го успокои”, убеден е Илия Василев.

„Правим всичко с общи усилия, общи желания и с това, че знаем какво се случва навсякъде, близо сме до хората и знаем във всеки един момент какви са техните нужди и желания“, коментира пък кметът Апостол Апостолов.

Припомняме, че по време на отминалите избори за кмет през 2015 година, той бе подкрепен единодушно от почти всички политически сили.

Подкрепата си за него тогава дадоха и ГЕРБ и БСП и така Апостолов се превърна в политически феномен и единствен в страната кандидат-кмет без конкуренция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене