ЕКСКЛУЗИВНО! Кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Кръстьо Ласков пред Топ Преса: Оттеглям се от листата за съветници! ГОРЕЩИ ДУМИ!

„Целият град ме познава. Знаят кой съм и какво съм направил. Мястото на общински съветник и мястото ми в листата като кандидат за такъв не ми е цел. Оттеглям се от надпреварата за местна власт от листата на ГЕРБ…“ това заяви ексклузивно пред репортер на информационна агенция www.toppresa.com, бившият служител на „Напоителни системи“ Гоце Делчев и член на партийното ръководство на ПП ГЕРБ в града Кръстьо Ласков. Причината за това негово решение е фактът, че името му упорито се завъртя, около битов скандал, свързан както той сам признава едно „недоразумение“ с отношение което имал къч  13 годишно момиче – детет на негови съседи. „Аз съм близък до семейството на това дете. Вършел съм им много работа. Вие ме познавате и целия град също, нима бихте допуснали че съм човек, който може да навреди по някакъв начин на дете? Това е едно надоразумение. В случая се касае за глупаво недоразумение, не виня никого… Имах конфликт със съмейството и в крайна сметка се разбрахме…“ призна Ласков в специално изявление до Топ Преса. „Каузата на ПП ГЕРБ ми е в кръвта, не бих допуснал каквато и да е клюка или съмнение да и навреди за това напускам организацията…“ потвърди Ласков пред репортерския ни диктофон.

Въпросната информация постъпи още вчера в редакцията на Топ Преса. Както ви е иззвестно, уважаеми верни читатели, ние обявихме публично, че знаем с точност за какво става въпрос. В случая е замесено дете, за това бяхме принципни, че ще запазим мълчание докато обстоятелствата се изяснят. В крайна сметка Ласков е човекът, който реши да проговори по темата, защото още от вчера в социалните мрежи се появиха информации от жители на град Гоце Делчев, че той е кандидат общинския съветник замесен в подобен мръсен скандал. Според нас Топ Преса си свърши работата и изясни ситуацията, през призмата на Ласков. Ако семейството на въпросното момиче, прецени случаят трябда да бъде прехвърлен на истституциите, за сега обаче няма подобен сигнал, установи проверка на наш разследващ екип. Свързахме се с ръководтвото на ПП ГЕРБ град Гоце Делчев, от където също ни потвърдиха, че знаят за скандала и работят по изясняване на случая. От офиса на управляващата партия в града на Гоце, потвърдиха също така, че Ласков е декларирал оставката си като кандидат общински съветник, имал намерение да напусне и партията. Това според нас е най – правилното решение, защото, изцяло целият случай ни изглежда доста… притеснителен. Следим темата…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене