ЦСКА: Вярваме на кмета Фандъкова за ползотворно сътрудничество по строежа на новия стадион

От ръководството на футболния клуб се готвят за среща по темата с главния архитект на столицата утре.

В официално писмо от футболен клуб ЦСКА, изразиха пълно доврие към кмета на столицата Йорданка Фандъкова, относно бъдещото ползотворно сътрудничество по изграждане на нов стадион на червените.

Вчера Фандъкова заяви, че няма никакви пречки за изграждането на новото съоръжение.

От ЦСКА искат кметът на София „да окаже съдействие за синхронизирането на процедурите между отделните институции и по-бързото издаване на „ВИЗА ЗА ПРОЕКТИРАНЕ“ от главния архитект, което е първият и задължителен ход на този етап за реализиране на инвестиционния проект.“

В съобщението пише още, че представители на футболния клуб днес имат среща в Министерството на младежта и спорта, на която ще се обсъди и инициира бъдещото публично – частно партньорство с държавата.

Представители на ЦСКА и на Министерството на спорта ще се срещнат с главния архитект на София Здравко Здравков, където ще се заяви идейния проект за одобрение.

„Вярваме, че ползотворното сътрудничество с държавните институции и демонстрираните от всички страни добра воля и желание ще доведат до конкретни и успешни действия“, завършват съобщението си от ЦСКА./nbox.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене