Масовите кадрови рокади в МЗХГ засегнаха и клона на „Напоителни системи“ АД –Гоце Делчев ,връчиха предизвестие на управителя Димитър Попов

 Предизвестие за освобождаване от длъжността управител на клон „Напоителни системи“ АД гр- Гоце Делчев е било връчено днес на управителя на гоцеделчевския клон инж. Димитър Попов , научи Топ Преса.

Пред репортер на медията ни , инж .Попов потвърди неприятната новина като сподели ,че подобни рокади са нормални при смяна на ръководствата на всяка една структура и желанието на новите ръководства да назначат нови екипи в структурата , какъвто е и случаят в „Напоителни с-ми в Гоце Делчев .

Днес предизвестия за освобождаване от длъжност са били връчени на още десетки управители на клоновете на дружеството .

Инж. Димитър Попов от 2009 година е управител на клона на „Напоителни системи в Гоце Делчев с прекъсване от 1 година през 2013 когато е бил назначен наново на същата позиция . Той е общински съветник с няколко мандата зад гърба си от ППГЕРБ .Член е на ръководството на ГЕРБ Гоце Делчев и на номинационното събрание на партията отново бе номиниран за кандидат общински съветник за предстоящите местни избори на есен .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене