Свържете се с нас

Политика

Масовите кадрови рокади в МЗХГ засегнаха и клона на „Напоителни системи“ АД –Гоце Делчев ,връчиха предизвестие на управителя Димитър Попов

Публикувано

на

 Предизвестие за освобождаване от длъжността управител на клон „Напоителни системи“ АД гр- Гоце Делчев е било връчено днес на управителя на гоцеделчевския клон инж. Димитър Попов , научи Топ Преса.

Пред репортер на медията ни , инж .Попов потвърди неприятната новина като сподели ,че подобни рокади са нормални при смяна на ръководствата на всяка една структура и желанието на новите ръководства да назначат нови екипи в структурата , какъвто е и случаят в „Напоителни с-ми в Гоце Делчев .

Днес предизвестия за освобождаване от длъжност са били връчени на още десетки управители на клоновете на дружеството .

Инж. Димитър Попов от 2009 година е управител на клона на „Напоителни системи в Гоце Делчев с прекъсване от 1 година през 2013 когато е бил назначен наново на същата позиция . Той е общински съветник с няколко мандата зад гърба си от ППГЕРБ .Член е на ръководството на ГЕРБ Гоце Делчев и на номинационното събрание на партията отново бе номиниран за кандидат общински съветник за предстоящите местни избори на есен .

 

коментара

Ataka

Сидеров пред СОС: Ще осветля сделките в Общината и как се харчат парите на софиянци

Публикувано

на

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров положи клетва като общински съветник в столичния местен парламент. В словото си той акцентира, че ще работи за прозрачност, ревизия на бюджета и фирмите, които печелят обществените поръчки, както и за спиране на гей-парада.

„Ще работя да има прозрачност. За това да се види на кого се дават поръчките. Защо има общинска фирма за чистота и в същото време се дават 206 млн. на частни фирми? На кои фирми се възлагат ремонтите и строителните работи в София, защо са точно тези фирми, по какъв начин се представя и приема поръчката? Всичко това до момента не е осветлено”, каза Сидеров.

Той увери, че като общински съветник ще отстоява темите, които е засегнал като кандидат за кмет. „На първо място те засягат разпределението на бюджета – почти 2 млрд. Огромна част от него отива към големи частни компании, които по някакво съвпадение винаги са едни и същи. Това подлежи на проверка, на ревизия”, посочи лидерът на АТАКА.

По думите му на ревизия подлежат и ръководствата на общинските фирми. „Те също са на тъмно. Ние не знаем кой ги ръководи, как ги ръководи, какви са оборотите им, бюджетите и прочее. Всичко това предстои да бъде осветлено. Ще работя за това”, категоричен беше Сидеров.

Във връзка с гей-парада общинският съветник посочи, че досегашното ръководство на общината не намери смелост да го спре. „Надявам се този състав на Общинския съвет най-после да намери смелост да сложи край на тази вакханалия”, допълни той.

„Като дебютант в този формат виждам надежда за работа на този Общински съвет, защото съставът му е различен от предишния. Нямаме доминация на управляващата партия. Това е добре, защото ще има баланс, ще има предлагане на идеи и надявам се те да стигат до отворената врата на г-жа Фандъкова, тя така обеща. Надявам се да спази обещанието си за диалогичност”, заяви Сидеров и призова Фандъкова да се вслушва в него, защото може да извлече само ползи от думите и съветите му.

коментара

Продължете с четенето

Политика

Арбен Мименов, съветници и кметове от общ. Сатовча положиха клетва, новият стар председател на ОБС д-р Ивайло Моллов пое управлението на ОБС

Публикувано

на

Кмета на община Сатовча ,Арбен Мименов ,новоизбрани кметове на населени места  и общински съветници  днес  положиха клетва  и произнесоха сакралните думи  пред областният управител на обл. Благоевград Бисер Михайров  : „Да се ръководим в действията си, както до сега, за благоденствието и доброто на хората“.

Към своят шести мандат тръгна днес кмета на община Сатовча Арбен Мименов , който на  местните избори бе единствен кандидат  издигнат от ДПС и който получи доверието на 88.55 % от  гласувалите  гласоподаватели от общината .

Водещ на първото заседание  по традиция бе  най-възрастния общински съветник от ДПС Сюлейман Мименов от село Вълкосел.

С гласа 10 „за“ за председател на ОБС –Сатовча  бе избран досегашният председател д-р Ивайло Моллов от село Кочан който също пое своят пореден мандат като  общински председател.

 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ