Хороскопът на топ астроложката Алена за септември

Какво я чака всяка зодия на прага на есента. Топ астроложката Алена представя хороскопите за всички зодии за септември. Звездите вещаят бурни емоции за телците и признание в работата за стрелците.

Ето какво ги очаква останалите:

ОВЕН

Септември

Готови сте на всичко, за да подредите живота си и този на околните, както си го представяте, без значение дали те искат промяната или не. Във ваша полза е да обръщате внимание на детайлите в рамките на разумното, но да се ровите в тях на инат и без причина ви лишава от ценно време, за да свършите нещо голямо и полезно. През месеца отново мислите за пари, но и сте склонни да проявявате ненужна щедрост. Не отказвайте допълнителна работа. Месецът не допуска необмислени инвестиции, задачата ви е само да събирате, изваждането оставете за следващия месец. Съветът ми е да съхраните част от спечеленото в отделна сметка, за да сте спокойни, ако имате по-малко приходи до края на годината, но се налагат спешни разходи. Пазете се от проблеми в семейството.

ТЕЛЕЦ

Септември

Емоцията властва над вас през септември. Опасни сте за околните. Трудно се владеете. Съветвам ви да осъзнаете, че е най-добре да си дадете почивка или да завършите поредната доза изостанали задачи. От начинанията се откажете, защото ако не го сторите, чуденката как след месец да се измъкнете от проблемите, които сте си създали сами, започва да тормози дните и нощите ви. Забравете разговорите с потенциални делови партньори, защото сте повлияни от чувствата си и грешката при избора ви е сигурна. Вместо да сте агресивни и нападателни, за да принуждавате околните да изпълняват вашите желания, си наложете такт, умереност и не се противопоставяйте на отправената ви критика. Впечатлявате всички с интелекта си и с вашето умение да се държите на ниво, без значение дали сте на делова среща или на коктейл. От вас зависи да съхраните стабилността на брака си, хармонията в отношенията си, а също и здравето си, като си налагате спокойствие и умереност във всичко.

БЛИЗНАЦИ

Септември

През септември са засилени желанието и упорството ви да поставите ново начало, за което сега е моментът. В същото време сте невероятни перфекционисти във всяко едно отношение в рутинната ви работа, защото Меркурий, вашият управител, е не само директен, но е на своя трон в Дева и ви помага да внасяте ред в хаоса около себе си, дори и ако вие сте го създали. Предпазвайте се от необмислени инвестиции, даже и да ви изглеждат примамливо печеливши. Съветът ми е да не забравяте, че бихте се чувствали много по-добре, ако сте в нечие подчинение. Заемащите ръководни позиции рискуват да си създадат проблеми със здравето заради непримиримостта им към нежеланието на околните да ги следват и да се подчиняват на техния ред. Месецът е подходящ да създадете семейство, ако сте открили своята половинка и чувствата ви са споделени. Семейните да обърнат внимание на децата си – да им осигурят навреме всичко необходимо за новата учебна година, за да си спестят кризата в личните отношения.

РАК

Септември

През септември не ви е позволено да се разпилявате и да пренебрегвате задълженията си. От вас зависи да организирате работата си и да я свършите в рамките на работното време. Не са изключени моменти, в които се изнервяте прекомерно заради упоритото противопоставяне и несъгласие на вашите колеги и близки с предлаганите от вас промени. Не спорете с тях, а обмислете как да противодействате, за да не се сринете от завоюваните позиции и да не накърните авторитета си. Свръхчувствителни сте спрямо личните си материални стремежи. Може да се справяте с всякаква работа, ако се приспособявате и не се опитвате да променяте света според вашите разбирания. Ако сте създали семейство, не си творете проблеми заради инатливото ви нежелание да се включите в семейното пазаруване за децата си и първия учебен ден, а и в ремонтите преди зимните месеци. Липсва ви физическото натоварване.

ЛЪВ

Септември

През септември сменете средата си с мечтаната. Няма да е лесно да го сторите изведнъж, защото на първо време е необходимо да се освободите от дърпащи ви назад стари познати и да разчистите място за достойните. И все пак не мислете, че е лесно и се случва с магическа пръчка. Имате много работа, докато изберете и прецените дали новите ви познати ви ценят и уважават. Успехът е с вас само ако с хората от деловото и личното ви обкръжение си имате доверие. Предпазвайте се от общуване с неподходящи хора и от прибързано изречени критични думи. Предупреждавам ви, че дори и ако сте гневни, нападателното поведение отблъсква от вас дори и най-добронамерените хора. А различното от вашето мнение чуйте и преценете на спокойствие, защото може да ви е от полза. Месецът е идеален за създаване на семейство и за стабилизиране на семейните отношения, ако вече сте го създали.

ДЕВА

Септември

Трудностите ви следват от първия ден на месеца, но не се оплаквайте от тежестта им. Знаете, че се справяте, което вади от равновесие вашите неприятели, особено ако са ви „помогнали“ да ви споходят, а и именно те заради вашата оправност ще си търпят кармичните наказания. Задоволството ви, че успявате и вървите по пътя си, може да е причина да преосмислят поведението си. Търсите ли помощ от някого, бъдете искрени, защото, скрити зад маската на лицемерното сервилничене, няма да спечелите никого или ако се случи, то ще е еднократно. Не ви съветвам да пътувате и да сключвате сделки през септември, въпреки че рутината не го забранява, ако имате стабилни партньори и не се налага след това да прекратявате общата си работа. Семейството ви подкрепя във вашите цели и планове, но не бива да ги споделяте извън дома, защото дебнат достатъчно завистници, които биха ви провалили.

ВЕЗНИ

Септември

През септември, въпреки трудностите по пътя ви, сте готови на всичко, за да блестите с чар и да доказвате своята неустоимост. Не бъдете досадни с настояванията си на всяка цена да чуят новите ви идеи и да ви подкрепят, ако може, веднага. Бъдете предпазливи, за да не се окаже, че с отказа да ви дадат подкрепа ваши колеги зад гърба ви са започнали да работят с вашите проекти и удобно са забравили да го споделят с вас. Мълчете, не се хвалете с плановете си. Изолацията от тяхна страна може да ви разболее. Доверчивостта ви, която лесно отива в другата крайност – мнителност, работи срещу вас. Не бива да правите крачката към създаване на семейство, за да не пренесете трудности и проблеми в брака си. Не прекалявайте с флиртовете, защото може да нараните партньор със сериозни чувства към вас, да се разделите, а когато осъзнаете какво сте загубили, да ближете рани, но без шанс да оправите отношенията си.

СКОРПИОН

Септември

През септември очаквайте промени. Част от тях ще ви изненадат през първата седмица на месеца и ще предизвикат разногласия с вашата брачна половинка. Прозорливи и интелигентни сте, но сте злопаметни и не забравяте всички несправедливости, които някой ви причинява, затова противопоставянето в семейството ви измъчва. Вашата злопаметност води до себеразрушение, ако не простите, колкото и невъзможно да ви се струва. Планирайте задачите си. Не само имате подкрепата на вашите близки, а и без да усетите, се превръщате в желани партньори в делови и личен план. Ако сте на ръководна позиция, ваши колеги искат да ви изместят. Борбата за власт набира скорост, а вие веднага докажете, че сте достойни за заеманата позиция. Пътуванията зад граница ви носят полза. Съхранете добрите отношения и на работното място, и у дома, за да преодолявате с лекота трудностите.

СТРЕЛЕЦ

Септември

Работете умерено и без натоварване. Отхвърлете всичките си задачи, дори и изостаналите, доколкото е възможно. През този месец ще получите добро възнаграждение за завършени задачи и признание, което може да е причина за повишение или предложение за нова работа. Начинанията да са добре обмислени, дори и ако имате намерението да си търсите нова работа. Изчакайте следващия месец, за да направите тази важна крачка. Преди това проверете дали условията отговарят на вашите очаквания. Щастливци сте в материално отношение, защото имате усет към печеленето на пари. Откажете се от желанието си да прахосвате, за да задоволите своите прищевки. Месецът изисква да обърнете внимание на семейните си задължения и да проявите отговорност към децата си. Подгответе ги за новата учебна година и се постарайте да не ги лишавате от нищо, което би било причина за подигравателни и обидни подмятания от другите деца.

КОЗИРОГ

Септември

Постоянно сте уморени заради емоциите, които ежеминутно си създавате, както и заради нежеланието да чуете полезни съвети, но странно защо действащи ви депресиращо. Обърнете внимание на физическото си състояние, на здравето си и вземете мерки, ако имате съмнения, че може да не издържите на напрежението, което ви очаква. Кариерата ви заема първостепенно място. Нищо друго не ви интересува, а дори и да се обърнете встрани, то е, защото някакво движение или нечия мисъл са грабнали вашето внимание. Не допускайте прекалено натоварване със задачи, за да не се изложите. Ако не се справите с всичките, ще навредите на авторитета си. Няма да ви липсват предложения за задгранични делови пътувания, които може да осъществите след средата на месеца. В личните си отношения сте дистанцирани, но ви съветвам да обърнете внимание на близките си.

ВОДОЛЕЙ

Септември

Успехите на работното място и в отношенията с околните са привидни, защото месецът позволява да стабилизирате постигнатото, а първата му половина все още е подвластна на промените, които предприехте. Интуицията ви се засилва. Тези от вас, които са започнали работа, да търсят правата си и да бъдат назначени с постоянни договори, защото може да се окажат прекалено интелигентни и да не се харесат на своите началници. Бизнесмените нямат причина за притеснение, ако подбират правилно хората в колектива си. На всяка цена сте длъжни да овладявате нервите си, за да не стигнете до такива нервни неразположения, които са неизлечими или трудно лечими, спират работата и провалят плановете ви. Помислете си дали не е време да заминете за няколко дни със семейството си на почивка. Ако имате сериозна и продължителна връзка, насрочете дата за сключване на брак.

РИБИ

Септември

През септември се обогатете с нова информация и достигнете по-високо ниво на интелектуалното си развитие. Дразнители сте за ленивите, за хората, които предпочитат „да не знаят“, защото другите са длъжни да вършат и тяхната работа. Взимат си заплатицата, некадърни са, но не могат да ги уволнят. Имат си покровител. Дразнят ви с наглостта си, но сте длъжни да ги търпите. Помогнете си, ако имате ваш бизнес, като не назначавате роднини заради молбите на вашата половинка, защото и те са сред кандидатите да лежат на нечий гръб и да крадат от работодателя си, защото откъде накъде той да има, а те да му работят. В личните ви отношения може да се наложи да изяснявате недоразумения със семейството си, с роднини или с интимната си половинка. Ако имате ученици в семейството, подгответе ги за учебната година.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене