Свържете се с нас

Скандали

Разюзден кон на пътя Добротино – Гоце Делчев едва не предизвика ПТП?

Публикувано

на

Сигнал в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com, подкрепена със съснимков материял, разпали страстите ни в офиса. Семейство пътуващо по пътя Добротино -Гоце Делчев, сигнализира че точно на участъка Военната чешма след завоя, стопани връзват конете и магаретата си, което застрашава живота на шофиращите и това може да предизвика ПТП. В конкретния случай, стопанин докато се опитвал да завърже въжето на коня си и да го остави да пасе в ливадата съседна на пътя, коня се отскбулнал и с бянса скорост скочил на пътя направо пред губите на движещ с еавтомобил и едва не предизвикал ПТП. Навременната намеса на водача се оказала съдбовна.  „Редно е да се вземе отношение и да се намери друго място, където да пасат конете и домашните животни, защото случаят не е единичен и в никакъв случай не е изолиран.“ Пишат ти авторите на снимката станали свидетели на инцидента. Като съвестни граждани, те държат да обърнат внимание навреме, докато наистина не е станало нещо по лошо. От своя страна, докато проверяваше и работеше по темата, редакционен екип на Топ Преса се свърза с кмета на село Добротино, който обеща да вземе отношение и да забрани на хората от селото да връзват животните си до шосето, защото призна че наистина е опасно.

коментара

Новини

След публикация в Топ Преса! Браво! Оправиха стълбовете!

Публикувано

на

Необичайно за нас, но в този брой ще хвалим…

В миналия брой ви показахме 7 опасни стълба. И писахме:  “Поправете си грешката, това са ваши пропуски, немарливост…. Обезопасете стълбовете пък ние ще ви похвалим за добре свършената работа в следващия брой!”.

    

Припомняме ви, че  Топ Преса забеляза, че на ул. „Александър Малинов“ в Благоевград стълбовете са със стърчащи кабели и без капаци.   Твърде опасно и безотговорно, за да бъдат оставени в това състояние.  Предполагам знаете, че на ул. „Александър Малинов“ в Благоевград се намират: Спортен интернат Благоевград, Обединено детско заведение № 2 “Детски свят”, Природо-математическа гимназия „Акад. С. Корольов“ и Езикова Гимназия „Акад. Людмил Стоянов“. Потокът от деца е огромен. Стълбовете, които заснехме са 7 на брой, то май са и всички на тази улица.  Знаейки, че всички четат Топ Прес се възползвахме от влиянието си на медия №1 в Югозапада и подканихме хората да се свършат работата. Всички стълбове са обезопасени. Топ Преса изказва специални благодарности за бързата реакция.

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето

Новини

ЦИГАНСКА РАБОТА! Когато раждаш само заради „Социално подпомагане“!

Публикувано

на

Не мога да повярвам, че станах свидетел на това нечовешко отношение към малко детенце… Да циганче е, но все пак е човешко същество. За съжаление така се случва Когато раждаш само заради „Социално подпомагане“, отвратително. Интеграция ли? Стига глупости! Много по лесно ще научиш куче да изпълнява команди отколкото циганка да си гледа детето, като нормален човек. Ако трябва да съм честен ми стана много жал, за това детенце което бе на видима възраст неповече от 2 годинки. Майката пушеше цигара докато кърмеше бебето, а другото дете бе сложено да спи зад пейката. В такива моменти, наистина мутренското в мен проговаря… искаше ми се да ида и да и плесна един шамар. И въпреки, че по време на…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ