Кирил Добрев: БСП в община Сандански ще излезе със силна кметска кандидатура

„БСП в община Сандански ще излезе със силна кметска кандидатура на предстоящите местни избори. Целта е да се стигне до балотаж и той да бъде спечелен”. Това заяви председателят на предизборния щаб на БСП Кирил Добрев, който дойде вчера в Сандански заедно с кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, който е член на ИБ на БСП. Те присъстваха на среща с председателите на местните структури на социалистите в курортната община, за да обсъдят кого ще издигнат за кандидат-кмет.

Кирил Добрев: БСП в община Сандански ще излезе със силна кметска кандидатура

Ето какво каза К. Добрев: „Тук съм за разширеното заседание на Общинския съвет на БСП в Сандански за обсъждане на направените номинации и обсъждане на силна кандидатура за местните избори. Известно ми е, че в Сандански имаме възможност и шансове да възстановим позициите си. Общинската структура на БСП се представя успешно да евроизборите и на президентските избори. Имаме трудности при представянето на местните избори, но смятам, че при един диалог в партията ще успеем да преодолеем тази пречка и ще имаме много силно представителство в местната власт в този вот.

Аз за трети път идвам в Сандански и успях да се срещна с членовете и симпатизантите. Водил съм разговори в различни формати и обстановката ми е напълно позната. Смятам, че ще излезем с добри решения за конференцията на БСП в Сандански, която е на 31 август. БСП в Сандански ще има много силна кандидатура, която ще претендира за спечелване на кметското място. Досега са номинирани двама кандидати – Снежана Стоянова, председател на БСП в Сандански, и бившият зам. кмет Младен Тимчев, който също е член на партията”.

Разширеното заседание на БСП в Сандански вчера в присъствието на председателя на предизборния щаб Кирил Добрев бе проведено при закрити врати. Присъстваха само председателите на партийните структури в града и населените места в община Сандански.в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене