Хороскоп за 23 август

ОВЕН

Не ви на­пус­ка без­по­кой­ство­то за фи­нан­со­ви­те ви въз­мож­нос­ти и мно­зи­на жи­веят с аб­со­лют­на­та убе­де­нос­т, че ги прес­лед­ва мал­шанс. Ще въз­ник­не пред­ло­же­ние да из­вър­ши­те да­де­на ра­бо­та сре­щу зап­ла­ща­не, не се ко­ле­бай­те да се ан­га­жи­ра­те. В служ­ба­та и за ра­бо­та­та ви нас­тъп­ва бла­гоп­рия­тен пе­риод за пе­чал­ба.

ТЕЛЕЦ

Пе­тък е из­ряден за вас в про­фе­сио­нал­но от­но­ше­ние и ще пре­ми­не неу­сет­но, въп­ре­ки че ще свър­ши­те дос­та ра­бо­та. Об­ста­нов­ка­та ще бъ­де спо­кой­на и ще ца­ри съг­ла­сие. Мно­зи­на днес ще по­лу­чат нео­чак­ва­но някак­ви па­ри. Със слу­жеб­ни­те за­дъл­же­ния ще се спра­ви­те ус­пеш­но. Днес ще въз­ник­нат проб­ле­ми с лич­на на­со­че­ност.

БЛИЗНАЦИ

Днес вие сте прип­ре­ни в дей­ствия­та си, но не по­ра­ди без­по­кой­ство, а за­що­то же­лае­те бър­зо и пре­циз­но да из­пъл­ни­те всич­ко, кое­то ви е за­дъл­же­ние за деня. Някои от вас нео­чак­ва­но ще по­лу­чат съоб­ще­ние за зап­ла­ща­не на ад­ми­нис­тра­тив­на так­са. В ин­тим­ни­те от­но­ше­ния с парт­ньо­ра си от­стра­не­те про­ти­во­ре­чия­та, на­ме­ре­те общ език.

РАК

Пе­тък е мно­го до­бър и ра­дос­тен ден за вас. Ще се за­рад­ва­те на оча­ква­на но­ви­на, свър­за­на с ра­бо­та, към чия­то по­ло­жи­тел­на стой­ност по­ве­че­то от вас са скеп­тич­но нас­трое­ни. Необ­хо­ди­мо е да взе­ме­те не­за­бав­но ре­ше­ние как да реа­ги­ра­те, но дей­ствай­те по нов на­чин – раз­ли­чен от до­се­гаш­ния. Не поз­вол­явай­те да ви под­цен­яват.

ЛЪВ

Ус­лож­не­на е об­ста­нов­ка­та в пе­тък око­ло вас, но то­ва не оз­на­ча­ва неп­ре­мен­но ло­шо раз­ви­тие на де­ла­та ви. На­ли­це са мно­жес­тво фак­то­ри, чие­то под­реж­да­не или раз­ре­ша­ва­не­то на проб­ле­ма­тич­ни­те изи­сква­ния изи­скват ва­ша­та нас­той­чи­вост и под­роб­но об­мисл­яне. По­ве­че­то от вас ще об­съж­дат до­маш­ни проб­ле­ми в се­мей­ния съ­вет.

ДЕВА

Пе­тък е бла­гоп­рия­тен и съз­да­ва ус­ло­вия за пе­че­лив­ша дей­ност. Мно­зи­на от вас ще пос­тиг­нат съг­ла­сие от­нос­но фи­нан­си. Най-важ­на­та ви дей­ност за деня ще бъ­де сре­ща, коя­то ще се пре­вър­не в раз­го­вор по неот­лож­ни де­ло­ви проб­ле­ми. Не прояв­явай­те не­тър­пе­ние на ра­бот­но­то си място, ата­ку­вай­те по­зи­ции­те, към кои­то се стре­ми­те.

ВЕЗНИ

Ба­лан­си­ра­но е по­ве­де­ние­то на Вез­ни­те днес и емо­цио­нал­но сте дос­та ура­вно­ве­се­ни. За мно­го от вас се­га е по-доб­ре на ра­бот­но­то място да бъ­де­те из­пъл­ни­тел­ни и съз­на­тел­ни. Не де­монс­три­рай­те сво­бо­до­мис­лие. Денят ще за­рад­ва мно­зи­на с но­ви­на, коя­то има от­но­ше­ние към ва­ша­та ра­бо­та. Оче­рта­ва се някак­ва пе­чал­ба за до­ма ви.

СКОРПИОН

Глав­на­та гри­жа на Скор­пио­ни­те днес е реа­ли­за­ция­та в твор­чес­ка­та на­со­ка. В някои слу­чаи то­ва е свър­за­но пряко с про­фе­сио­нал­ни­те ви ан­га­жи­мен­ти, а в дру­ги има от­но­ше­ние към про­ве­ден раз­го­вор с об­щес­тве­но ан­га­жи­ра­ни ли­ца. Ще пос­тиг­не­те на­ме­ре­ния­та си и ще ос­та­ви­те доб­ро впе­чат­ле­ние. Ще пос­та­ви­те на­ча­ло­то на пе­че­лив­ша дей­ност.

СТРЕЛЕЦ

Някои от вас ще бъ­дат страш­но из­не­на­да­ни по по­вод ед­но съоб­ще­ние, кое­то ви уве­дом­ява за нас­ледс­тво. Касае имот, който е бил спорен доста време. Ра­дос­тта на дру­ги ще бъ­де свър­за­на с па­ри, кои­то ще по­лу­чи­те на ра­бот­но­то си място за из­вър­ше­на ра­бо­та. Няма да ви лип­сват прия­тел­ски кон­так­ти, кои­то ще пре­ми­нат в съг­ла­сие и в някои слу­чаи ще заг­лаж­дат важ­ни въп­ро­си.

КОЗИРОГ

За Ко­зи­ро­зи­те пе­тък е ус­пе­шен ден, пре­дос­тавящ доб­ри въз­мож­нос­ти за про­фе­сио­нал­на из­ява, но­ви кон­так­ти или реа­ли­зи­ра­не на собс­тве­на идея. Об­ста­нов­ка­та на слу­жеб­но­то ви място е спо­кой­на и се­га е мо­мен­тът да ата­ку­ва­те же­ла­ни­те по­зи­ции. Не е из­клю­че­но да пос­тиг­не­те ус­пех, но не би­ва да дей­ства­те при­бър­за­но и необ­мис­ле­но, имайте правилна преценка.

ВОДОЛЕЙ

Днес всич­ко ще осъ­щес­тви­те спо­кой­но и с пред­ва­ри­тел­на уве­ре­нос­т в ус­пе­ха. Нео­чак­ва­но доб­ри но­ви­ни ще ви за­рад­ват в служ­ба­та. За някои слу­чаи те се от­насят до ра­бо­та­та ви, а в дру­ги до под­кре­па­та, коя­то ще ви пре­дос­та­ви влия­тел­но ли­це. Някои ще по­лу­чат пред­ло­же­ние за реа­ли­зи­ра­не на не­кон­вен­цио­нал­на пе­чал­ба, не залагайте там, където нещо ви смущава.

РИБИ

Ри­би­те са мно­го из­пъл­ни­тел­ни в пе­тък и се дви­жат по пред­на­чер­та­ния си план. Реа­ли­за­ция не лип­сва, но в мно­го слу­чаи тя е съп­ро­во­де­на от по­ви­ше­ни­те ви уси­лия. Доб­ри­те но­ви­ни ще ви спо­ходят днес и в поч­ти всич­ки слу­чаи те имат от­но­ше­ние към де­ло­ва­та дей­ност. Ще по­лу­чи­те пред­ло­же­ние от прия­те­ли, кое­то ще ви до­не­се спо­лу­ка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене