Байрактарски подарява цялото си имущество на бедни хора!!!

Благоевградският шеф на Топ Преса с поредна благотворителна  акция. Методи Байрактарски обяви, че подарява цялото си имущество на нуждаещи се хора. Наскоро той си купи къща с огромен двор. В личният си профил във Фейсбук публикува снимки на къщата и скица на парцела. Тези дни шефа на най-голямата югозападна медия ще се срещне с Александър Балев, директор на „Социално подпомагане” – Благоевград за да предложи цялото имущество от къщата да бъде подарено на нуждаещи се хора. Телевизори, готварски печки, микровълнова, калорифери, легла, гардероби, посуда, черги, килими и дрехи….

Приятели ме посъветваха да пусна вещите в сайтовете за продажби, но предпочитам да зарадвам наистина някой, който има нужда… Аз знам какво е човек да няма! Сега мога да си позволя да направя това дарение!

Отдавна търсех голяма къща с голям двор. Почти година се оглеждах за подходящия имот. Бях много амбициран да е хубава и голяма.  Когато бащата на жена ми почина, тя не получи полагаемото й се по закон наследство. Родата й, популярната добринишка фамилия Галчеви лишиха децата ни от правото да имат поне една стаичка там.  За това и децата не стъпват вече в Добринище. Но сега си имат голямо имение, което е на тяхно име. Погрижих се, нищо да не им липсва.  

Каза благоевградският шеф на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене