Здравната програма „Забавно лято, грижовна есен“ на фондациите „BCause“ и „Направи добро Александровска“ за пета година с безплатни прегледи в община Сатовча

От 27 до 30 август 2019 година в община Сатовча  ще се проведат за пета поредна година специализирани безплатни медицински прегледи за възрастни хора. Прегледите се реализират като втори етап от Програмата „Забавно лято, грижовна есен“, която се провежда на територията на общината със съдействието на кметът  Арбен Мименов в партньорство с двете Фондации „BCause“ „Направи добро Александровска“ към Александровска болница  и с финансовата подкрепа на „Филип Морис -България“ ЕООД, като част от инициативите на Филип Морис Интернешънъл за корпоративна социална отговорност за подпомагане на общности в различни тютюнопроизводителни региони и общини.

Специализираните безплатни прегледи ще се проведат в дните: 27 август 2019 година (вторник) в село Сатовча за Сатовча и съседни населени места.

Прегледите ще се извършват от медицински специалисти: кардиолог, ортопед, гастроентеролог и невролог в сградата на Общината – първи етаж.

На 28 август 2019 година (сряда) медицинските специалисти / кардиолог, ортопед, гастроентеролог и невролог  ще преглеждат безплатно  в село Вълкосел – за Вълкосел и съседни населени места. Прегледите ще се извършват в сградата на кметството и местното читалище.

На следващият ден ,29 август 2019 година (чет- въртък)  медицинските екипи от специалисти  ще преглеждат безплатно в село Кочан – за жителите на  Кочан и съседни населени места в сградата на училището – първи етаж , а на

30 август , в  петък в село Слащен – за Слащен и съседни населени места. Прегледите ще се извършват в Здравната служба.

Медицинските екипи ще извършват прегледи и ще консултират пациенти.

За по-доброто консултиране, пациентите е необ- ходимо да носят налични медицински документи  като епикризи, изследвания, становища и други съобщиха от община Сатовча .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене