АТАКИСТ, ДАВАЛ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ НА ДЪЩЕРЯ СИ КАТО ШЕФ НА ВИК, ЩЕ Е КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА КРЕСНА ОТ ГЕРБ?!

Бившият управител на ВиК, собственикът на комплекс „Бриони“ Милчо Караджов е кандидатът на партия ГЕРБ за изборите през есента. Ка­раджов, който преди време оглавяваше партия „Атака“ в града е бил предложен на централното ръководство на партията и според запоз­нати, кандидатурата му е одобрена.

Милчо Караджов влиза в предизборната битка с чер­вения градоначалник Нико­лай Георгиев и бившия кмет на града Илиян Кръстев, който ще се яви на изборите като независим кандидат. Изненадващо интересна ще е битката в Кресна, тъй като сегашният кмет Георгиев се радва на голяма популяр­ност и привърженици, Кара­джов има своята подкрепа, както и Кръстев. Още сега са започнали совалките за пре­глед на електората.

Някои оптимисти твър­дят, че на Георгиев няма да му е лесно да пребори Караджов, а ако отидат на балотаж Кръстев ще го под­крепи. Тези дни ГЕРБ Кресна ще проведе свое събрание и ще бъде съобщен официал­но кандидатът им за кмет. Изборите чукат на вратата, партиите се активизираха повсеместно.

Има нещо обаче която притеснява широката об­щественост на община Крес­на. Публична тайна в бизнес средите е фа­ктът, че докато е бил управи­тел на ВиК, Ка­раджов придо­бил скандална популярност заради факта, че неговата дъ­щеря е печели­ла обществе­ните поръчки възлагани от дружеството. По случая дори имало и про­верки и досъ­дебни произ­водства, това е била и реал­ната причина Караджов да бъде сменен от дружество­то. Според по­вече жители на град Кресна, това поведе­ние на Кара­джов показва­ло реалното му лице, като той успее да стане кмет. Фами­лията му ще тегли благата, семейството му и близките ще се ползват с общинския ресурс като със свой. Това наистина е не­допусти­мо и спо­ред нас от Топ Преса, редно е партия ГЕРБ да преос­мислят на кого да дадат доверие­то си.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене