Шефът на ВиК – Хаджидимово, кандидат-кмет от ПП ГЕРБ за общината, крие факта, че е лежал в психиатрия?

Шефът на ВиК – Хаджидимово, Лазар Папазов е номинацията за кмет на община Хаджидимово от ПП ГЕРБ, общинската структура уж отвори врати за гражданската квота от кандидати за общински съветници но налице нищо.

Това стана седмици на проведеното в Хаджидимово номинационно събрание за издигане на кандидатури за кметове и общински съветници. Кандидатурата на Папазов бе номинирана и приета от събранието с пълно мнозинство от двадесетина човека, което е пълен срам за тази община. Лазар Папазов бе дълги години старши експерт в най-стратегическия отдел в администрацията на Хаджидимово, а именно – „Инвестиционна дейност”.

Името му се свързва и със скандали по европроекти в Гоцеделчевския регион за точене на европейските фондове, програми и проекти, заради които той се отказа от тази професия и стана държавен чиновник във ВиК – Хаджидимово. Това, което остана скрито от обективите на медиите, е изключително скандалния начин, по който Папазов е подредил листата си. Хора на държавна работа в цялата община били насила сложени в листата и задължени да бъдат кандидати за кметове по селата с аргумента че „ГЕРБ им давала работата и сега трябва да работят за ГЕРБ“, което е повече от позорно.

Така например директорът на училището в село Копривлен, Александър Белчев, бил заставен да бъде кандидат-кмет на селото, а той не е присъствал на събранието, от хората разбрал, че ще е кандидат-кмет. „Това е поведение на луд човек…“, визират Папазов местните и припомнят слуховете, че кандидат-кметът е лежал преди време в психиатрия и за това си имало документи. Същият бил доста похотлив и жена му го напуснала, последвал и серия скандали истерии и заплахи, жалби, регистрирани в институциите и на Папазов му се наложило да се лекува в лудница.

Изобщо такъв човек може ли да управлява, провалил се като експерт на свободния пазар и назначени партийно като чиновник? Хаджидимово е разочаровано от номинацията и живеят с надеждата от ГЕРБ – София да не я утвърдят.

Вестник “ Топ Преса“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене