Цеца ще пее на стадиона в Банско заради наплива на зрители

Фестивалът „Банско Балкан Фест”, който е на 6 и 7 септември,  ще се проведе на градския стадион „Свети Петър”. Предишните две издания бяха на градския площад.

Причината за преместването на мястото на събитието е големият интерес на жители и гости на Банско към фестивала. Началото на концертите е в 19,00 часа, а входът е свободен. Зрителите ги очакват вълнуващи срещи с родните поп фолк певици Преслава и Ивана, със сръбския певец Саша Митич и голямата сръбска звезда Цеца Величкович.

На 6 септември първият специален гост е българската звезда Преслава. Известният сръбски певец Саша Матич ще огласи сцената след нея в първата фестивална нощ.

Втората вечер е изявата на фолк дивата Ивана, а кулминацията ще бъде суперзвездата на сръбската музика Цеца. Хитовете на Кралицата на балканската музика се очакват с нетърпение от многобройните почитатели на този жанр. Предстоят две емоционални и изпълнени с горещи ритми нощи в Банско. Водещ на събитието ще бъде рапърът Устата.

Фестивалът утвърждава имиджа на града като една от фестивалните столици на Балканите и е отличен повод да се посети курортът в последните слънчеви дни. Гостите ще усетят неподражаемата палитра от красива природа, съхранени традиции и забележителна модерност в града под Тодорка.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене