Гордост: Българките влезнаха в топ 3 на най-красивата класация!

Мис България, 1967 – Бранимира Антонова

В страната ни се раждат забележителни дами, които са магнит за рекламата и най-актуалните родни брандове

Най-красивите жени по света се раждат между Средиземно море и Северния океан. Конкуренция на дамите от близките на нас географски ширини правят единствено горещите хубавици от Бразилия, Колумбия и Ливан.

Твърдението не е голословно и не почива на твърденията на поредния екранен мачо, а е резултат от сериозно проучване, съчетало в себе си методи от антропологията, представителни социологически анкети и анализи на биометрични и физиологични данни.

Според учените най-красивите жени живеят в Украйна – Киев, Одеса и близо до Черно море. А малката България е в Топ 5 на света. И в това няма нищо случайно.

Българката от 21. век е с меки черти и елегантен овал на лицето, стройна фигура и красива кожа. Напоследък е и много добре облечена, което подчертава нейната хубост. А къде в България живеят най-красивите жени?

Ето кои са и останалите нации по света с изключително красиви жени:

1. Украйна В Киев, Одеса и около Черноморието живеят най-красивите типични славянки – светли, синеоки, с изключително елегантни фигури.

2. Швеция Тези блондинки от Скандинавието са известни със стройните си фигури и светлата кожа. По правило са високи, с дълги крайници. Освен това са много дружелюбни, възпитани и умни.

3. България Нашите дами са в топа на световните красавици, което е огромно признание. Американци и западноевропейци описват българките като изключително секси, високи, романтични, дружелюбни и, естествено, красиви.

4. Холандия Макар да не живеят на най-доброто място на света, холандките са изключително ценени дами. Не е изключено принос за този факт да има и свободната консумация на марихуана в родината им. След две дръпвания на туриста всичко в Ниската земя му изглежда много по-хубаво, отколкото реално е.

5. Ливан Екзотиката тук не е подминала нито един мъжки блян. От векове Близкият изток и красотата вървят ръка за ръка, но към приказната хубост на някогашните арабски и персийски принцеси днешните жени в Ливан са добавили и модерна визия със сексапилни извивки на правилното място в женското тяло.

6. Бразилия Когато говорим за красиви жени, няма как да минем без бразилките. Дамите в тази страна са в изключително широка гама – от смугли красавици с пищни форми и карибски дупета, до красавици с немска кръв, докоснати по най-добрия начин от южноамериканската екзотика. От смесването на различни етноси и култури Бразилия е дала на света красавици като Алесандра Амброзио, Адриана Лима и Жизел Бюндхен. No comment.

7. Италия Тук срещаме точно обратното – класическата средиземноморска красавица, която пази ценното ДНК наследство на най-забележителните дами от античността – пищни, чувствени и пламтящи жени.

8. Хърватия Още една балканска държава в Топ 10, известна с красивите си жени. Те са взели най-хубавите черти на сръбската изящност, съчетана с мекото влияние на Адриатика. Хърватките изглеждат като екзотични европейки с най-доброто от Балканите, Средиземноморието и славянския ген.

9. Колумбия Невероятен микс от испански, мексикански , афроамерикански и местен привкус. Дамите, които заедно с комшийките си от Венецуела са абонирани за короните в конкурсите за красота, са едновременно екзотични и типични представителки на горещата латино хубост, ценена по цял свят.

10. Франция Десетката се затваря от дамите, които векове наред налагаха стандарта за женска красота. Французойката е стилна, добре поддържана, секси и винаги добре облечена. Неслучайно Париж все още диктува модата в облеклата и бельото, ароматите и beauty културата по света.

Blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене