Хороскоп за 17 август

ОВЕН

В събота много от вас имат стремеж за осъществяване на свой проект, но възможностите за това са крайно ограничени. В някои случаи е възможен разговор по делови въпроси, който много сте разчитали да пропадне. Денят ви изправя пред трудности, с които не можете да се преборите сами, потърсете помощ от приятели.

ТЕЛЕЦ

Днес почти всички ще имат добър шанс за постигане на успехи в делата, които ангажират вниманието ви. Задължително е обаче да бъдете неотстъпчиви в намеренията си и да действате съсредоточено до пълното завършване на съответната работа. Не бива да изпускате от вниманието си обществените контакти.

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците ще се чувстват много самотни, но една жена ще разсее това ви чувство. Може би това ще стори любимият човек. Работният ден ще ви се стори скучен и нежелан, не бива да го приемате като лишен от съответните достойнства.

РАК

Съботният ден е с много добра характеристика за Раците. Активни и действени са повечето от вас и успешно ще реализирате намеренията си. Други са отпуснати, но нямат никакви трудности на пътя си и няма причини да се съмнявате в успеха си, ако се активизирате, като реализацията ви ще бъде по най-добрия начин.

ЛЪВ

Не ви липсва опит да се справите със задачите, които предстои да решите. Не се отказвайте от преосмисляне и не се заблуждавайте, че без чужда помощ няма да успеете. Успешни срещи ще проведете по лични, делови и обществени въпроси, но мнозина прибързват с действия или решения и това предизвиква нежелателни резултати.

ДЕВА

Разумни и с необходимия подход към съответния проблем, Девите действат успешно в събота. Към проблематичните въпроси на деня се отнасят вашите делови контакти. Не е необходимо да планирате предварително въпросите, по които желаете да дискутирате с вашите ръководители. Предложенията ви ще бъдат чути.

ВЕЗНИ

Днес повечето от вас ще действат благоразумно по предварителните си решения, които вероятно сте взели във връзка с контактите, които ви предстоят. Срещите ви ще преминат много успешно и можете напълно да разчитате на постигнатите договорености. Успешен ще бъде и любовният ви живот в събота.

СКОРПИОН

Ритъмът на вашите дела носи повече апатия и отегчение при някои Скорпиони, отколкото оптимизъм и желание за активност. Ще бъдете раздразнени от мудното придвижване на делата и ще се опитате да им дадете тласък. Не прибързвайте, защото от този опит нищо няма да излезе, единствено можете само да загубите.

СТРЕЛЕЦ

Осланяйки се на интуитивните си схващания днес, бъдете сигурни, че няма да ви подведат. Преценките ви в събота са задълбочени, което ясно говори, че при желание винаги можете да избегнете повърхностното движение. Не трябва предварително да планирате развоя на събитията, нещата ще се развият положително за вас. В емоционалната сфера изпъкват приятни преживявания и повечето от вас ще се чувстват удовлетворени.

КОЗИРОГ

Днес мнозина от Козирозите ще нарушат принципите си и ще действат с необходимата бързина, като това е най-правилното решение за момента. В обществено отношение някои ще постигнат завидни резултати от контактите си и това вероятно са политици. Положително развитие намират финансовите дела и не сте лишени от дадености за реализация.

ВОДОЛЕЙ

Твърде силен е събота за Водолеите. Няма никакво съмнение, че ще постигнете успехи в делата и ангажиментите си днес. Избягвайте да планирате работата си или резултатите, които преследвате. При много от вас денят няма да се развива по предварително предначертания ви план. Внимавайте при финансови сделки. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.

РИБИ

Усещането ви за сила и владеене на обстановката не е лъжливо. Днес едва ли някой от Риби ще бъде неприятно изненадан от неуспех. Всеки от вас може да постигне максимум в делата, с които се заеме. Единствената забележка е във връзка с финансите. Те ще се окажат невъзможни за реализация. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене