Има ли закони за бившия председател на ОБС Банско?

Тази сутрин беглецът политик се предаде в полицията

Бившият председател на ОБС Банско Владимир Колчагов вкара полицаите от местното управление на МВР в истинско приключение, снощи. Шофирайки собствения си автомобил, късно през нощта, Колчагов бил спрян за рутинна проверка от полицейски екип.

Тестът с дрегер отчел 1,99 промила алкохол. Докато полицаите пишели акт и описвали ситуацията Колчагов избягал. Полицаите го подгонили, но не успели да го намерят и тази сутрин той сам се предал в полицията с обяснението, че не е знаeл, че след като му напишат акта е трябвало да остане на мятото на произшествието.

В Банско вече се разпространяват легенди около случилото се снощи, според някои полицаите гонили беглеца, който не се подчинил на апелите да спре, един от полицаите дори бил повлечен с колата му.

Проверка установи, че това не е точно така. Колчагов просто се качил на колата си и изчезнал с мръсна газ. По закон шофьори, които биват залавяни с алкохол зад волана, преспиват докато изтрезнеят в полицейската клетка, с бягството си Колчагов е отървал решетките. По случая е образувано полицейско дознание. Случаят е докладван и на прокуратурата.

Колчаков сътвори истински екшън и наруши сериозно законите. Първо шофира пиян,после бяга от местопроизшествието. Какво наказание ще получи за действията си общественикът политик предстои да видим. Припомняме, че Вл. Колчагов бе детрониран от поста ОБС председател, след като напусна групата на ГЕРБ в местния парламент през 2017 година. Очаквайте подробности……….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене