Свържете се с нас

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 14 АВГУСТ

Публикувано

на

ОВЕН За Овните сряда е успешна, като ще се опитат да наложат личното си отношение за дадени хора. В случая някои от вас ще постигнат само конфронтация и приятелска раздяла. Мнозина от вас имат основание да се държат конфликтно, тъй като са били излъгани за пари. Професионалният ден носи големи успехи, особено за творчески изяви.

ТЕЛЕЦ Телци, вашата работоспособност днес не отстъпва на доброто ви настроение. Но това не ви дава право да смятате, че идеите ви са изключителни и няма нищо по-лесно от реализацията им. Денят носи положителни вибрации на финансова реализация. Евентуална помощ ще получите от близък приятел по служебна линия.

БЛИЗНАЦИ Сряда е един от дните за балансиране на вашите парични ресурси. Освен това съществуват немалко възможности за нови печалби, които при едни от вас ще постъпят още днес. Не бива да бъдете наивни или безгранично доверчиви към хора, в чиято искреност се съмнявате или интуитивно долавяте, че са измамници.

РАК Доста от вас трябва да променят начина на действията си и това ще бъде гаранция за бъдещите ви успехи. Професионалната сряда носи успех и придобивки за някои от вас. Днес мнозина могат да направят успешно договаряне и сряда е изключително силен ден за контакти.

ЛЪВ Много положителен ден е сряда и делата ви ще имат необходимата завършеност, най-голям успех се очертават при вашите контакти. Възможни са материални придобивки, но внимавайте относно постигане на желани позиции от допускане на грешки и прибързани действия. Избягвайте спорове и конфликтни ситуации.

ДЕВА Днес безпрепятствено се развиват контактите ви и ще попаднете на хора, пред които спокойно можете да изложите новите си идеи. Те ще ги заинтересуват и лично ще се ангажират за успешното им реализиране. Без опасение бихте могли да насочите усилията си и към дела, в осъществяването на които се съмнявате.

ВЕЗНИ Повишено е настроението на Везните и те с радост ще се притекат на помощ на всеки, който ги потърси. За много сфери от живота сряда е успешна, но някои напрежения в службата могат да ви накарат да действате противно на стремежа си за хармония. Вземете нещата в свои ръце, не разчитайте прекалено на колегите си.

СКОРПИОН В сряда едва ли ще срещнете някакви трудности за реализиране на въпросите, които ви интересуват. Най-добре стоят финансовите дела при вас. Дори можете да разширите сферата на реализирането им. Денят предоставя големи възможности за хората на изкуството. Пътуващите по делови въпроси ще имат успех в работата си.

СТРЕЛЕЦ Днес за Стрелците се откриват изгодни възможности за разрешаване на задачи от домашно или семейно естество. Възможно е да ви зарадва служебна новина, която при някои е пряко свързана с кариерата ви. Успехите днес се свързват с деловите пътувания на Стрелците. Сряда е прекрасна за нови запознанства и любов.

КОЗИРОГ Днес ангажираните в сферата на изкуството и интелектуалния труд ще отбележат сериозен успех. На професионалното поприще ще докажете блестящите си възможности и перфектното справяне с поставените ви задачи. По отношение обаче на личния живот сте потиснати и предразположени към допускане на грешки. В личен план внимавайте с действията и постъпките си.

ВОДОЛЕЙ Водолеите днес не могат да се разделят с алтруистичните си възможности, но поне не го правете в свой ущърб. Днес звездите действат положително върху делата ви и е добре да се съобразите с този факт. Насочете усилията си в професионалната сфера, сега тя е най-силна за вас. Ще се радвате на компанията на близки хора. Положително развитие намират финансовите дела и не сте лишени от дадености за реализация.

РИБИ Не са малко онези от вас, които днес ще насочат усилията си към въпроси, свързани със съд или съдебно разрешение. Други са в процес на обновяване на работното място, а в някои случаи и на дома. Имате добър късмет, но не се ангажирайте с финансови дела. Успехите на някои от вас са зависими от приятелските контакти. Необходимо е да пристъпите към тях с повече далновидност и гъвкавост, за да успеете. Днес се очертават и много ползотворни контакти.

коментара

Реклама
loading...
Кликнете, за да коментирате

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Хороскоп

Хороскоп за 19 август

Публикувано

на

ОВЕН

Трудно и напрегнато започва тази седмица за вас, с много съперничество и неяснота в службата. Професионалният ден ще бъде успешен за вас, но и нервен. Една жена ще се опита да ви вреди чрез клеветничество. Временно е възможно да успее да ви причини огорчения.

ТЕЛЕЦ

Ако имате достатъчно смелост да се опълчите срещу онези, които се стремят да действат срещу вас, ще успеете да ги победите. Не бива да се водите от емоционалните си подбуди, а да следвате логиката на събитията. Денят ще ви донесе личен и професионален успех, а при някои от вас те ще бъдат продължителни.

БЛИЗНАЦИ

В понеделник сте доста нервни и свързвате лошите си предчувствия с работата, където очаквате непредсказуемите реакции на ваш колега, търсещ постоянно начин да ви засегне и смути. Подобно развитие наистина ще има, но най-малко то трябва да ви притеснява. Настъпва началото на положителен период.

РАК

Онези от вас, които вече са взели решение за бъдещите си професионални и лични действия, могат да бъдат напълно спокойни. Делата ви ще се развият успешно. Днес някои от вас ще имат големи неудобства на работното място. Притеснението ще дойде от страна на шефа ви, но не бива да влизате в спор с него.

ЛЪВ

Голяма радост носи понеделник и осъщестяване на желанията при много от вас. Това положително развитие може да е плод на нов договор за работа или успешен контакт, чрез които ще се реализирате. Постарайте се днес да бъдете напълно спокойни на работното си място. Ще възникнат обстоятелства, които ще ви доведат до гняв.

ДЕВА

Понеделник много зависи от това как се развиват делата ви и активни ли сте в действията си за реализиране на намисленото. Ако действително не се спирате пред трудности и сте упорити, успехите са на ваша страна. Ако обаче се държите безотговорно към собствената си съдба, денят ще премине в неяснота и раздразнение.

ВЕЗНИ

Много мощно действат върху вас днес някои планетни позиции, изразът на които може да се разглежда по два начина – в позитивен и негативен смисъл. Сами разбирате, че резултатът от това въздействие е двузначен. Едни от вас ще действат по позиция на силно развитото си чувство за дълг, при други е тъкмо обратно.

СКОРПИОНИТЕ

Скорпионите започват уморени седмицата и само прословутата им упоритост може да им помогне. Денят е доста тежък и пълен с неприятности, които го обричат на неуспех. Но вие не се предавайте. Въпреки всичко непреклонността пред трудностите ще ви доведе до успехи. В службата по-кротко и намалете критичната нотка в тона.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците се отличават с боеви дух, остър ум и непреклонно поведение. Най-полезният атрибут е остротата на мисълта ви, която трябва да бъде водещо начало, за да постигнете добри резултати в делата си. Сега трябва да се въздържате от дела по финансови въпроси. У дома ви очакват приятни изненади.

КОЗИРОГ

Труден ден, объркани ситуации, доста нерви. Така изглежда понеделник, но не ви лишава съвсем от късмет. Може би най-доброто, което ще се случи, е свързано с работата ви, където вашето право ще ви бъде справедливо присъдено. На някои от Козирог ще се наложи да решават свой проблем чрез жена, но се пазете от грешки.

ВОДОЛЕЙ

В службата денят започва с нерви и неприятности, но вие не изпускайте своя нервен заряд. Така вероятността те да приключат още сега е голяма. В противен случай ще агонизират цяла седмица. Денят, общо взето, се развива в два плана – работа и контакти. Шансът е променлив и при много от вас успехът и неуспехът се редуват.

РИБИ

Днес е добре да действате с перспектива за бъдещето, а онези, които сега поставят началото на нови занимания, ще имат голям успех. Съществува възможност за внезапен шанс при много от вас, който се отнася до делови въпроси и помощ от приятели в тази реализация. Денят не е добър за провеждане на срещи.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 18 АВГУСТ

Публикувано

на

Овен

Тази неделя се пазете от зли приказки. Ще се опитат да ви въведат в нечестна игри с ласкателства. Не се подавайте.

Телец

Това е ден, в който водата ще има благотворно влияние върху вас. Всички спа процедури ще се отразят добре на организма ви.

Близнаци

Това е ден, в който може да напреднете много в личностното ви развитие. Оставете съмненията в себе си и работете върху характера си.

Рак

Това е ден, в който ще срещнете много хора. Интензивното общуване може да ви умори, но със сигурност ще ви обогати.

Лъв

Това е ден, в който да не се подавате на провокации. Ако на някой не му харесва поведението ви не е задължително да остава в компанията ви.

Дева

Това е ден, в който ще успеете да преборите голям ваш страх. Не бързайте да изпробвате постигнатото, първо си дайте почивка.

Везни

Днес не атакувайте първи. Така рискувате да бъдете обвинени. Изчакайте да видите как ще се развие ситуацията.

Скорпион

Това е ден, в който да си подарите силни усещания. За това не ви трябва друг човек. Погрижете се за себе си.

Стрелец

Днес не потъвайте в униние. Може да разнообразите почивния ден с нова дестинация за нови впечатления.

Козирог

Днес е добре да сте първи във всичко. Действайте изпреварващо, за да гарантирате добрата си позиция.

Водолей

Това е ден, в който може да покажете, че сте способни на повече, от колкото очакват от вас. Развихрете се сериозно.

Риби

Това е ден, в който да не правите компромиси с личните си интереси. Лятото свършва, така че побързайте да си подарите приятни мигове.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ