Свържете се с нас

Новини

Новост в Гоце Делчев – многофункционална зала за занимания по интереси

Публикувано

на

„Express sport PSH“ е място за групови и индивидуални занимания от най-ново поколение

От днес град Гоце Делчев има придобивка – зала „Express sport PSH“. Това е красиво място за групови и индивидуални занимания от най-ново поколение, от каквото общинският център имаше нужда.

Залата, която се намира на улица „Царица Йоанна“, беше открита снощи на изискано тържество, което по традиция започна с водосвет. Празничната вечер беше уважена от народния представител Богдан Боцев, кмета на община Гоце Делчев – Владимир Москов, общински съветници.

Придобивката е за всички, независимо от възрастта. Залата ще се използва за спорт, разучаване на народни танци и уроци по пеене.

В спортната програма влизат тренировки по zumba/zumba , zumba kids и zumba kids jr., които ще бъдат провеждани под ръководството на специализирания инструктор Таня Янева.

На всички, които искат да разучават български народни танци, ще помага известният хореограф Петър Москов, а на желаещите да вземат индивидуални или групови уроци по пеене – неговата съпруга, талантливата певица Бояна Москова.

В залата ще бъде ангажиран и Крум Томчев – персонален треньор по хранене, тренировки и възстановяване.

Организаторите са отворени за нови идеи и препоръки – какво да включат занапред в своя проект. Затова са поставили на видно място книга за предложения.

Засега занимания има само по зумба за деца. В пълния си капацитет залата ще работи от началото на следващия месец.

коментара

Реклама
loading...
Кликнете, за да коментирате

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Откриват модерен социален център за деца в Благоевград

Публикувано

на

Бившият Дом за деца и юноши в Благоевград бе превърнат в модерен социален център по проект „Социална инфраструктура за услуги за деца”, финансиран от ОП „Региони в растеж” 2014-2020 г. Стойността му е 1 176 500 лева, а официалното откриване ще е утре от 12,30 часа. Целта на проекта е осигуряване на подходяща и ефективна социална инфраструктура за развиване на три нови социални услуги в общността на територията на общината. В сградата ще функционират Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства с капацитет 30 места за дневна грижа и 60 места за консултативни услуги, Дневен център за подкрепа на деца с тежки множествени увреждания и техните семейства с капацитет 30 места за дневна грижа и 60 места за консултативни услуги, както и Център за обществена подкрепа за деца и семейства с капацитет 100 места.

Обособени са помещения за индивидуална и групова работа, има и кухня. Обзавеждането и оборудването е изцяло съобразено с целевата група – деца и младежи с увреждания.

коментара

Продължете с четенето

Новини

БАБХ унищожава 13 677 кг. и 86 л. храни от животински и неживотински произход

Публикувано

на

В цялата страна са извършени 13 622 проверки, съставени са 186 акта

БАБХ изтегли и насочи за унищожаване 13 677 кг и 86 л храни от животински и неживотински произход. Това съобщиха от пресцентъра на Българската агенция за безопасност на храните.
В цялата страна са извършени 13 622 проверки, съставени са 186 акта.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ