Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 13 август

Публикувано

на

ОВЕН

Във вторник са важни вашите контакти, ще организирате срещите си с финансова насоченост. В най-добрия случай можете да се възползвате от грижите на някакъв човек, който е близо до вас. Денят е характерен с придобивки за мнозина от Овен.

ТЕЛЕЦ

Вторник определено е успешен ден за вас и говори за неочаквано добро развитие на вашите възможности в службата. Става дума за ново предложение за повишаване на заплащането ви или по-висока длъжност. Денят е благоприятен за пътуване и провеждане на срещи и контакти. Ще бъдете приятно изненадани днес.

БЛИЗНАЦИ

Близнаци, обхванало ви е емоционално въодушевление, настроението ви е приповдигнато. У вас се борят две тенденции за надмощие – едната е отрицателна и се опитва да предизвика мисли и усещания за загуба и малшанс, другата ви тласка към разбиране на идващото – нови надежди, сигурност и спокойствие.

РАК

Денят е напрегнат за Рак. Овладявайте темперамента си и по този начин ще избегнете неприятностите, с които ще ви сюрпризират в службата. Ще получите предложения и трябва бързо да преценявате най-ефективните от тях. Не действайте импулсивно, обмисляйте нещата в детайли. Днес ще проведете особено полезни срещи.

ЛЪВ

Вторник е изпълнен с радост и задоволство за огромна част от Лъвовете. Това не се дължи само на досегашните ви успехи, но и на тези, които ще се случат реално още днес. Отнасят се до нови договори, плодотворни контакти, придобивки от материален характер. Ще приключите важна задача, свързана с финансови интереси.

ДЕВА

За Девите вторник е превъзходен. Всичко, което сте имали намерение да свършите и не сте успели през изминалата седмица, е възможно да извършите днес. Бъдете настоятелни за срещи и разговори, а положителното развитие оставете на късмета си, който днес е безотказен при вас. У дома ви очакват приятни изненади.

ВЕЗНИ

За Везните вторник е прекрасен ден от гледна точка на вашия делови живот, който днес ви предоставя огромни възможности. Звездните влияния са положителни и се характеризират с изразителна тенденция за успешни контакти. Възможно е да получите неприятно съобщение, но не го приемайте трагично, има раз-решение.

СКОРПИОН

Трудности в деловия живот ги очакват Скорпионите. Те оказват влияние на самочувствието ви, но ако се насочите към срещи и контакти, ще подобрите настроението си. Новините, които ще разберете днес, ще са вълнуващи, свързани с нови предложения за делова дейност, които ще са примамливи от финансова гледна точка.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците имат достатъчно основания за доволство, но това не е повод за безгрижие. Денят е много добър за контакти, които ще бъдат особено изгодни за повечето от вас. Тук се включват и случайни срещи, които ще бъдат огромната изненада на деня. По въпросите за финанси избягвайте конфронтиране и бъдете по-гъвкави.

КОЗИРОГ

Вие сте напрегнати през този вторник, но състоянието ви се дължи на преумора или здравословно неразположение. Можете да действате активно по интересуващите ви въпроси, без да се опасявате от евентуални негативни развръзки. Козирози, избягвайте сблъсъци с високопоставени мъже, проявете повече въздържаност. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

ВОДОЛЕЙ

Вторник е изненадващо положителен за вас, макар че мнозина живеят с усещането за нещо неприятно. Деловите ви ангажименти ще приключат успешно, но трябва да обърнете повече внимание на взаимоотношенията ви с колегите. Възможно е някои от тях да бъдат наранени от вашето честолюбие и така да си спечелите врагове. В емоционалната сфера изпъкват приятни преживявания и повечето от вас ще се чувстват удовлетворени.

РИБИ

За Рибите вторник е малко неспокоен ден. Някои от вас не се чувстват здравословно добре и това е достатъчна причина за тягостно усещане. Други ще получат необходимата им помощ за реализацията в сферата, за която вече имат предварително решение. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове. Вторник е прекрасен за семейството и домашни дела.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 21 АВГУСТ

Публикувано

на

ОВЕН

Няма нищо по-лесно постижимо днес от успеха за родените под Овен. Въпреки това, ако наистина се стремите към реализация, трябва да се съобразите с условията и особеностите на средата, в която ще действате и която е позната за вас, но променлива.

ТЕЛЕЦ

Днес бъдете далеч от сплетни и спорове. Избягвайте конфликтите и вършете личната си работа. Мошениците и вас няма да отминат, ако им дадете възможност да проявят долната си природа. Имате добър късмет и той няма да ви изостави, но и вие се постарайте. Не се залавяйте с финансови проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Днес Слънцето напуска вашия знак и навлиза в следващия, а това означава, че ще се активизирате като социални индивиди в работата, финансите и контактите. Засилва се и мисловната ви мощ, която не трябва да използвате неконвенционално. Забравете хитроумните действия, подлостта, измамата, задкулисните домогвания.

РАК

Ако се захванете днес с финанси, те ще ви създадат много грижи, а усилията ви ще бъдат напразни. В професията и останалата делова дейност ще имате успех, ако слушате собствените си мисли. Върху вас е спуснат огромен късмет, осъществяването на който е извън съмнение.

ЛЪВ

Твърде успешен ден е сряда, а личната ви активност е гаранция за успехите. За съжаление някои от вас са слабо волеви днес и ще се провалят, ако не вземат делата си в ръце. Слабостите, които можете да допуснете са: неправилно организиран ден, измама от колега, коварна постъпка от страна на партньор или съдружник.

ДЕВА

Неизвестността ви довежда до отчаяние и парализира желанието за действия при много от вас, докато при други представители на знака действа тъкмо обратно и ги принуждава да прибързват, да обръщат гръб на личната си методика в работата, довежда до грешки и хаотично движение.

ВЕЗНИ

В сряда вашият успех може да достигне небивала висота и едва ли ще се наложи на някои от Везни да си служат с нечестни начини за осъществяване на намеренията. Ако тръгнете по този път, действието ще бъде повторено срещу вас от противоположната страна. Става въпрос за дълго отлагани финансови операции.

СКОРПИОН

Негативното влияние не отминава и вас, днес то е особено вредно за Скорпионите. От необмислените ви и прибързани действия ще се възползват противниците ви и ще ви нанесат финансови вреди. Сряда създава превъзходни възможности за печалби от всякакъв вид. Те са най-изразителни в службата.

СТРЕЛЕЦ

Не си позволявайте дори и дребна лъжа днес в деловия живот, защото тя ще бъде разкрита. Внимавайте! Сряда може да ви донесе големи неприятности. Професионалният ден е добър, на пътя ви не съществуват непреодолими трудности и ще постигнете успех. Вие също не сте застраховани от неправомерни действия и измама.

КОЗИРОГ

Днес ще успеете да промените тягостната обстановка в службата си и да постигнете лично спокойствие. Имате две финансови възможности – искате увеличение на заплащането си или провеждате финансова операция с приятел. И в двата случая е налице измама. Трябва упорито да държите на искането си и ще го получите.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите днес са в двойствено поведение, склонни да излъжат и заблудят околните. Към професионалните ви дадености и перфектност се стреми едно лице. Каквото и да ви обещае, не се съгласявайте, защото ще ви измами. Най-лесно ще се измъкнете чрез дипломатичност. Днес не бива да се доверявате и на приятелите си.

РИБИ

Сряда е прекрасен ден за вас и освен че делата ви ще вървят превъзходно, мнозина ще си “отворят” очите и ще видят истинските лица на заобикалящите ги. За вас започва плодотворен период в деловия живот, в контактите и личните отношения. Всичко зависи от нагласата ви. Много важна може да се окаже една среща в приятели.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 20 август

Публикувано

на

ОВЕН

Във вторник ще доказвате настойчиво правото си в службата и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Вторник по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в служебния ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни и служебни неприятности.

РАК

Във вторник вашите успехи се ограничават само в сферата на служебните задължения. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти. Ще бъдат нарушени контактите ви.

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти във вторник са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към служебната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Вторник е изпълнен с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните във вторник. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти. Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви остави.

КОЗИРОГ

За повечето от Козирог вторник предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Вторник е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ