ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: Симитлийският рапър Герински пусна ново видео!

Здравей, Марио, поздравления за новото видео, какво ще ни разкажеш за него ?

– Здравейте, Благодаря ви, като цяло нямам много за разказване, идеята за видеото беше да е супер елементарно и да е на място на което не сме снимали до сега и мисля, че се получи. Избрах да снимаме на язовира в Логодаж, мое любимо място, а вярвам, че също и на много други. Няма сложни кадри, няма ефекти, заложихме единствено на качествена картина, ефектите се използват да прикрият дефектите, това обаче го оставихме натурално.

Една част от участниците май сме ги виждали в „Кнтрасти“…

– Да, Тони Христова беше по план да я снимаме във видеото, Радо обаче – не, с него стана напълно случайно, уж дойде само за придружител и да ми прави  компания, пък то какво се получи… но и с двамата съм работил преди това, и се  познаваме което спомогна работата да върви по-леко. Aбе направо си беше по

вода. Новото попълнение е Димитрина Найденова, с нея никога не бяхме работили  заедно и си беше жив цирк докато се напаснем. Посмяхме се доста, но си свършихме работата в крайна сметка.

В текста на песен споменаваш името ми и с леко заобикаляне споменаваш и ТОП ПРЕСА, я кажи защо така заобиколно, а не спомена името директно, да направиш малко реклама, поне?

– Защото няма смисъл, първо ще излезе нещо като, че все едно се подмазвам и второ – ТОП ПРЕСА е медия която няма нужда от реклама. Кой в югозапаза не знае ТОП ПРЕСА? А споменавайки “Байрактарски”, то все едно съм казал Топ Преса! 😉

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене