Свържете се с нас

Новини

Интерпред Партнер ще организира дискусия за новите технологии в производството на тоалетна хартия на кръгла маса в Гоце Делчев

Публикувано

на

Фирма Интерпред Партнер АД, организира дискусионна кръгла маса на тема „Повишаване на ресурсната ефективност на Интерпред Партнер АД чрез внедряването на пилотно за България технологично решение, представляващо процесна иновация в областта на производството на тоалетна хартия и кухненско руло”.

Събитието ще се проведе на 16 август 2019 г. (петък) от 10:00 до 13:00 ч. в комплекс Uva Nestum Wine & SPA, намиращ се на адрес: гр.Гоце Делчев, бул.“Гоце Делчев – прод.“ №125. Медийни партньори: ТопПреса

Фирма Интерпред партнер АД изпълнява проект BG16RFOP002-3.004-0077 „Технологична модернизация и автоматизация в ИНТЕРПРЕД ПАРТНЕР АД“.

Събитието ще се проведе при следния дневен ред:
1. Презентация на тема “Повишаване на ресурсната ефективност на
Интерпред Партнер АД” – Станислав Шехинов
2. Дискусия на тема “Внедряване на нови технологии за повишаване на
ресурната ефективност” – всички участници
3. Коктейл – всички участници

За участие в кръглата маса са поканени представители на бизнеса, браншови и
работодателски организации, държавни и банкови институции.

За допълнителна информация:
Вера Попова
Интерпред партнер АД
тел.: + 359 888 792 542
E-mail: vera@zebra-paper.com

коментара

Реклама
loading...

Новини

13 400 лева събраха от дарения , Богородичния търг  и курбана  настоятелството на църквата „Успение Богородично” в пограничното село Илинден

Публикувано

на

Добрата организация  на настоятелството в църквата „Успение Богородично” в пограничното село Илинден , и многото миряни  които на големият празник Голяма Богородица се черкуваха в храма на селото , и тази година  успяха да съберат от дарения , курбана по случай храмовия празник на местната църква и проведения голям  търг  значителна сума  в размер на 13 400 лева .

Сумата надвишава събраните средства по време на празника през миналата година и отново ще бъдат използвани за ремонти и поддръжка  на  храма в пограничното село Илинден , коментираха от църковното настоятелство.

 През годините   настоятелството на храма „Успение Богородично”в Илинден направи буквално чудеса .

Извършени бяха десетки  ремонти  вътре в храма , обновено бе дворното пространство , построена бе специална кухня  за приготвяне на курбани и отслужване на помени , както бе ремонтиран и бетониран  пътя до църквата за да може спокойно до него да отиват възрастните жители на Илинден  както и до храма да се изкачват  и коли.

И тази година , както писа Топ Преса в хаджидимовското село Илинден, някогашното Либяхово седмица преди празника на селото и храмовия празник на местната църква, вреше и кипеше от хора родени в Илинден, които пристигнаха специално от цялата страна и чужбина.

Много християни от целият гоцеделчевски регион също предпочетоха да запалят свещ на големият празник в църквата в село Илинден и да си вземат от вкусния курбан който единствено в селото се приготвя с  булгур.

 На Голяма Богородица църквата в Илинден отпразнува и своят храмов празник, а либяховалии верни на любовта си към родното място и местният храм , потачиха  двония празник подобаващо  и си  организираха редици родови срещи . Всички заедно наддаваха на търга в църквата и  виха после заедно дълги хора на площада.

 

коментара

Продължете с четенето

Новини

Забраниха паленето на стърнища в Банско

Публикувано

на

Кметът на община Банско – Георги Икономов, издаде заповед за забрана на паленето на стърнища, треви, храсти и други растителни остатъци в земеделските земи на територията на общината. Целта е предпазване от пожари и опазване на земеделските земи от увреждания. Заповедта на градоночалника сведена до знанието на кметовете, кметските наместници и ползвателите на земеделски земи в община Банско. Глобите никак не са малки за подобно деяние. На нарушителите ще бъдат налагани санкции на основание член 41а от Закона за опазване на земеделските земи. Размерът на глобата е от 1500 лв. до 6000 лв, а при повторно нарушение – от 2000 лв. до 12 000 лв.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ