Мощни кючеци с красиви и млади циганки, игра бившия кмет и депутат Ахмед Башев, предизборно на сватба в гърменският ромски квартал“ Кремиковци“ /ВИДЕО/

Бившият кмет на община Гърмен и бивш депутат от ДПС  Ахмед Башев яко се разпищоли вчера  на ромска сватба  в добилият скандална известност гърменски квартал „Кремиковци“.

Той се хвърли  в горещите ритми на кючека заедно с красиви и млади на които се опитваше да подражава в чупките в кръста  с което показа и  своята съпричастност и уважение и към ромските традиции.

Запознати коментираха шеговито  ,че Башев е открил вчера в „Кремиковци“  предизборната си кампания за местните избори на които той смята да  се кандидатира отново за кмет на община Гърмен .Освен  горещи кючеци той е дал на младоженците  голяма банкнота  пари както   е лепил десетачки и на диджея  който озвучавал сватбата .

Не е тайна че  ромите от „Кремиковци“ често канят бившия управник на  сватби в квартала особено ако са на хора които Башев ползва  предимно преди избори .

Хората обаче все още не намират отговор чий кандидат ще е  на тези избори Ахмед Башев ,след като преди по малко от месец той бе изхвърлен със скандал от партията му ДПС защото бил на сбирка в Пловдив  за формиране  на новата коалиция с бивши заместници на Ахмед Доган, бивши депутати на ДПС, бивши и настоящи кметове, членове на ръководствата на ДОСТ, на Народна партия „Свобода и достойнство“ и на Национално Движение за права и свободи .

Дали от  новата коалиция“ Лютви Местан – Касим Дал“ , или като независим кандидат  ще се яви на местният вот през октомври Ахмед Башев , гадаят  не само ромите от гърменския квартал „Кремиковци „ но и жителите на община Гърмен.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене