Огнена стихия край Борово! Мъж е закаран в болницата с обгаряния /СНИМКИ/

Голям пожар в ранчото на Борислав Смилков  край гоцеделчевското село Борово потушават в момента огнеборци с два противопожарни  автомобила . В огненият  ад горят  овце агнета кози , ярета и кокошки а възрастният човек е закаран в болницата в Гоце Делчев с обгаряния , научи Топ Преса .

Пожарът в ранчото на Смилкови от гоцеделчевското село Борово е избухнал преди половин час .

Случайно минаващи  от там  хора  са  подали сигнала за пожара и веднага на място  са пристигнали огнеборците и противопожарните автомобили .

Възрастният  дядо  Симеон Смилков  е предизвикал пожара  . Огнените пламъци  избухнали  докато дядото палил  огън по  дупките в дувара на ранчото за да унищожи гнездата на многото оси  които безпощадно жилили както  животните така и собствениците на ранчото  а  и хората които минават от там ,коментираха запознати .

Синът на дядо Симеон все още не е уведомен за унищожителния пожар в ранчото му както и не знае че баща му е закаран с обгорена ръка в болницата в Гоце Делчев тъй като той е на  паша със стадото крави които  отглежда фамилията .

За съжаление като се прибере довечера ,  Борислав Смилков няма да намери нито ранчото  си нито  животните тъй като всичко е  унищожено от огнената стихия .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене