Хороскоп за 9 август

ОВЕН

Очевидно голяма част от Овните ще отдадат предпочитания на любовта. Петък се явява кризисен в делово отношение. Внимавайте, бъдете усърдни в работата си. Изпъкват неизяснени обстоятелства, които спъват изявата ви. Необходимо е да търсите изчерпателна информация.

ТЕЛЕЦ

В професионално отношение ще срещнете трудности, делата ви изглеждат доста объркани. Не сте лишени от успех, но е важно да се пазите от допускане на грешки и да внимавате в общуването. Въздържайте се от конфликти. Ако планирате пътуване днес, по-добре го отложете.

БЛИЗНАЦИ

Петък е много емоционален. От една страна, ще ви радва щастливо разрешаване на проблем, но от друга – не сте предпазени от неприятности и напрежение във връзка с пътуване. Ще се чувствате объркани, но денят е благоприятен за контакти. За някои ще се изпълни дългоочаквано желание.

РАК

Хубав ден за любов! При някои девойки от знака се наблюдава тенденция за сполучлив брак. Звездите очертават хубава промяна вкъщи. Възможно е да се свежда до имуществени дела. Ще ви върви в материалната област. За някои Раци едно пътуване ще донесе много радост и емоции.

ЛЪВ

Много плодоносен ден, за мнозина се свързва с реализация и осъществени желания. Предвижда се професионален успех и заслугите са лично ваши. Способностите ви са забелязани и оценени. Но по отношение на финансови въпроси се изисква изчакване. Бъдете предпазливи в контактите.

ДЕВА

Петък е успешен, ще ви върви както в частния живот, така и в делово отношение. Действително има все още неизяснени обстоятелства, които задържат развитието на някои дела, но можете и да изчакате. Внимавайте във финансовата сфера. Ще намерите пълно удовлетворение в любовта.

ВЕЗНИ

Денят е успешен за Везните, но не е безпроблемен. Главното е да действате равномерно, прецизно да обмисляте възможностите си и да не се натоварвате с извънредни ангажименти. Пазете се от измами и допускане на грешки. Не сте застраховани от неприятности на път, внимавайте!

СКОРПИОН

Петък се характеризира с успех и приятни емоции, но днес Скорпионите са силно застрашени от допускане на грешки. Проявете сдържаност и задействайте връзките си. Организирайте се за срещи, ще имате полза от контактите си днес. Предсти съвместна работа с любим човек.

СТРЕЛЕЦ

Ще ви върви в любовта, не сте лишени и от финансови облаги днес. Мнозина от вас планират далечно пътуване, но все още има неизяснени обстоятелства, неуредени въпроси, спънки. Необходимо е изчакване. Бизнес партньорство с близък човек ще даде желаните резултати.

КОЗИРОГ

И при вас голяма част от знака ще бъдат ангажирани със задачи относно задгранично пътуване. Не са изключени спънки и неприятности, но всичко е въпрос на време. В този смисъл съществено значение имат контактите. Ще уредите успешно интересуващите ви професионални дела.

ВОДОЛЕЙ

Предстои прекрасен ден за контакти. Мнозина от вас са потиснати и ще се почувстват наистина по-добре, ако се ориентират към срещи с приятели. Няма да сгрешите и ако предприемете пътуване. Звездите ви подкрепят и в материално отношение. Изпъкват парични придобивки. Неуспехите ви създават чувство на неудобство, но пък се превръщат във ваше предимство в борба за успех.

РИБИ

За вас петък се свързва с неочаквани събития, които ще изискат бързи действия. Не приемайте ситуацията като проблемна, а проявете повече решителност. Ако се наложи спешно да заминете, го направете, дори да ви коства неприятности. Ще имате облаги от пътуването. Необузданите негативни емоции ще ви извадят от равновесие и тогава успехът става доста съмнителен. Не поставяйте целите си над всичко, не бъдете прекалено самонадеяни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене