Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 9 август

Публикувано

на

ОВЕН

Очевидно голяма част от Овните ще отдадат предпочитания на любовта. Петък се явява кризисен в делово отношение. Внимавайте, бъдете усърдни в работата си. Изпъкват неизяснени обстоятелства, които спъват изявата ви. Необходимо е да търсите изчерпателна информация.

ТЕЛЕЦ

В професионално отношение ще срещнете трудности, делата ви изглеждат доста объркани. Не сте лишени от успех, но е важно да се пазите от допускане на грешки и да внимавате в общуването. Въздържайте се от конфликти. Ако планирате пътуване днес, по-добре го отложете.

БЛИЗНАЦИ

Петък е много емоционален. От една страна, ще ви радва щастливо разрешаване на проблем, но от друга – не сте предпазени от неприятности и напрежение във връзка с пътуване. Ще се чувствате объркани, но денят е благоприятен за контакти. За някои ще се изпълни дългоочаквано желание.

РАК

Хубав ден за любов! При някои девойки от знака се наблюдава тенденция за сполучлив брак. Звездите очертават хубава промяна вкъщи. Възможно е да се свежда до имуществени дела. Ще ви върви в материалната област. За някои Раци едно пътуване ще донесе много радост и емоции.

ЛЪВ

Много плодоносен ден, за мнозина се свързва с реализация и осъществени желания. Предвижда се професионален успех и заслугите са лично ваши. Способностите ви са забелязани и оценени. Но по отношение на финансови въпроси се изисква изчакване. Бъдете предпазливи в контактите.

ДЕВА

Петък е успешен, ще ви върви както в частния живот, така и в делово отношение. Действително има все още неизяснени обстоятелства, които задържат развитието на някои дела, но можете и да изчакате. Внимавайте във финансовата сфера. Ще намерите пълно удовлетворение в любовта.

ВЕЗНИ

Денят е успешен за Везните, но не е безпроблемен. Главното е да действате равномерно, прецизно да обмисляте възможностите си и да не се натоварвате с извънредни ангажименти. Пазете се от измами и допускане на грешки. Не сте застраховани от неприятности на път, внимавайте!

СКОРПИОН

Петък се характеризира с успех и приятни емоции, но днес Скорпионите са силно застрашени от допускане на грешки. Проявете сдържаност и задействайте връзките си. Организирайте се за срещи, ще имате полза от контактите си днес. Предсти съвместна работа с любим човек.

СТРЕЛЕЦ

Ще ви върви в любовта, не сте лишени и от финансови облаги днес. Мнозина от вас планират далечно пътуване, но все още има неизяснени обстоятелства, неуредени въпроси, спънки. Необходимо е изчакване. Бизнес партньорство с близък човек ще даде желаните резултати.

КОЗИРОГ

И при вас голяма част от знака ще бъдат ангажирани със задачи относно задгранично пътуване. Не са изключени спънки и неприятности, но всичко е въпрос на време. В този смисъл съществено значение имат контактите. Ще уредите успешно интересуващите ви професионални дела.

ВОДОЛЕЙ

Предстои прекрасен ден за контакти. Мнозина от вас са потиснати и ще се почувстват наистина по-добре, ако се ориентират към срещи с приятели. Няма да сгрешите и ако предприемете пътуване. Звездите ви подкрепят и в материално отношение. Изпъкват парични придобивки. Неуспехите ви създават чувство на неудобство, но пък се превръщат във ваше предимство в борба за успех.

РИБИ

За вас петък се свързва с неочаквани събития, които ще изискат бързи действия. Не приемайте ситуацията като проблемна, а проявете повече решителност. Ако се наложи спешно да заминете, го направете, дори да ви коства неприятности. Ще имате облаги от пътуването. Необузданите негативни емоции ще ви извадят от равновесие и тогава успехът става доста съмнителен. Не поставяйте целите си над всичко, не бъдете прекалено самонадеяни.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 21 АВГУСТ

Публикувано

на

ОВЕН

Няма нищо по-лесно постижимо днес от успеха за родените под Овен. Въпреки това, ако наистина се стремите към реализация, трябва да се съобразите с условията и особеностите на средата, в която ще действате и която е позната за вас, но променлива.

ТЕЛЕЦ

Днес бъдете далеч от сплетни и спорове. Избягвайте конфликтите и вършете личната си работа. Мошениците и вас няма да отминат, ако им дадете възможност да проявят долната си природа. Имате добър късмет и той няма да ви изостави, но и вие се постарайте. Не се залавяйте с финансови проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Днес Слънцето напуска вашия знак и навлиза в следващия, а това означава, че ще се активизирате като социални индивиди в работата, финансите и контактите. Засилва се и мисловната ви мощ, която не трябва да използвате неконвенционално. Забравете хитроумните действия, подлостта, измамата, задкулисните домогвания.

РАК

Ако се захванете днес с финанси, те ще ви създадат много грижи, а усилията ви ще бъдат напразни. В професията и останалата делова дейност ще имате успех, ако слушате собствените си мисли. Върху вас е спуснат огромен късмет, осъществяването на който е извън съмнение.

ЛЪВ

Твърде успешен ден е сряда, а личната ви активност е гаранция за успехите. За съжаление някои от вас са слабо волеви днес и ще се провалят, ако не вземат делата си в ръце. Слабостите, които можете да допуснете са: неправилно организиран ден, измама от колега, коварна постъпка от страна на партньор или съдружник.

ДЕВА

Неизвестността ви довежда до отчаяние и парализира желанието за действия при много от вас, докато при други представители на знака действа тъкмо обратно и ги принуждава да прибързват, да обръщат гръб на личната си методика в работата, довежда до грешки и хаотично движение.

ВЕЗНИ

В сряда вашият успех може да достигне небивала висота и едва ли ще се наложи на някои от Везни да си служат с нечестни начини за осъществяване на намеренията. Ако тръгнете по този път, действието ще бъде повторено срещу вас от противоположната страна. Става въпрос за дълго отлагани финансови операции.

СКОРПИОН

Негативното влияние не отминава и вас, днес то е особено вредно за Скорпионите. От необмислените ви и прибързани действия ще се възползват противниците ви и ще ви нанесат финансови вреди. Сряда създава превъзходни възможности за печалби от всякакъв вид. Те са най-изразителни в службата.

СТРЕЛЕЦ

Не си позволявайте дори и дребна лъжа днес в деловия живот, защото тя ще бъде разкрита. Внимавайте! Сряда може да ви донесе големи неприятности. Професионалният ден е добър, на пътя ви не съществуват непреодолими трудности и ще постигнете успех. Вие също не сте застраховани от неправомерни действия и измама.

КОЗИРОГ

Днес ще успеете да промените тягостната обстановка в службата си и да постигнете лично спокойствие. Имате две финансови възможности – искате увеличение на заплащането си или провеждате финансова операция с приятел. И в двата случая е налице измама. Трябва упорито да държите на искането си и ще го получите.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите днес са в двойствено поведение, склонни да излъжат и заблудят околните. Към професионалните ви дадености и перфектност се стреми едно лице. Каквото и да ви обещае, не се съгласявайте, защото ще ви измами. Най-лесно ще се измъкнете чрез дипломатичност. Днес не бива да се доверявате и на приятелите си.

РИБИ

Сряда е прекрасен ден за вас и освен че делата ви ще вървят превъзходно, мнозина ще си “отворят” очите и ще видят истинските лица на заобикалящите ги. За вас започва плодотворен период в деловия живот, в контактите и личните отношения. Всичко зависи от нагласата ви. Много важна може да се окаже една среща в приятели.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 20 август

Публикувано

на

ОВЕН

Във вторник ще доказвате настойчиво правото си в службата и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Вторник по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в служебния ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни и служебни неприятности.

РАК

Във вторник вашите успехи се ограничават само в сферата на служебните задължения. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти. Ще бъдат нарушени контактите ви.

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти във вторник са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към служебната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Вторник е изпълнен с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните във вторник. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти. Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви остави.

КОЗИРОГ

За повечето от Козирог вторник предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Вторник е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ