Свържете се с нас

ГЕРБ

Общинският съветник от ГЕРБ – Благоевград, Красимир Роячки: Камбитов е първият кмет, който си е от града. Това веднага си пролича, защото нещата видимо се получават!

Публикувано

на

Следващия мандат продължаваме с подобренията!

Срещаме се с Красимир Роячки във връзка с подлеза, който ще се изгражда в квартал Грамада. Вие сте от този квартал. Хората Ви уважават там, радчитат на вас. Правите каквото можете за грамаждани. На последната сесия на Общински съвет бяхте доста изнервен изнервен…

– Разбира се. Как може да се говорят такива глупости от трибуната на Общински съвет.

Във видеото, вие завършихте с това, че хората чакат този подлез от 40 години.

– Да. Действително хората го чакат от много време. Имахме дълги забавяния в проектите, но сега всичко е наред. Имаме разписано от пожарната становище, така че започваме изграждането от октомври. Явно човекът, който присъстваше в залата и казваше, че подлеза не е полезен и не трябва да го има, има складова база в региона и иска да минават камионите му през квартала. Това е жилищен квартал, не е промишлена зона. Камионите ще минават само през ул. „Св. Климент Охридски“, която е с удебелен слой асфалт. Умишлено при изграждането и сложихме по-голям слой асфалт. Там е подходящо за камиони. Останалата част от квартала не е пригодена за тежкотоварни камиони. Когато се направи подлеза, движението на тежкотоварни камиони в квартала, където е пълно с деца, ще бъде забранено. Те ще минават само през ул. „Климент Охридски“ до Топливо или Пиринснаб. Това ще е разрешеното трасе за преминаване. Идваха хора и обявиха мотиви, че пожарната не могла да мине от там. Пожарната когато има прелез не минава по принцип. Има риск да я хване бариерата. Това не е кръстовище, през което може да пусне алармата и да продължи. Пожарната и сега заобикаля когато има инцидент. Сега ще стане по-удобно, защото малката кола ще може да минава директно и ще може по-бързо да стига до нуждаещи се при евентуален инцидент.

Тоест за пореден път се натъкваме на хора подстрекавани от опозицията и се изказват неподготвени.

– Абсолютно. Аз слушах много внимателно този човек който говореше против и все едно слушах думите на Злата Ризова да излизат от неговата уста. Нашата колежка, която е против целият свят не само против подлеза. Тя самата е гласувала два пъти за този прелез. Как сега от един път преди изборите започна да е против прелеза. Как така питам аз? На нея налага ли и се сутрин бързайки за работа да чака бариерата на прелеза? Има един израз сред грамаждани: „Половината живот ни мина на тази бариера“. Така че мисля, че това е сериозен проблем за хората. Особено за работещите хора, които бързат. Това чакане на бариерата е изнервящо. С изграждането на подлеза ще стане и по-безопасно преминаването на пешеходците не само на превозните средства. Инцидентите надявам се ще са по-малко. Мисля че проекта е хубав….

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Методи Байрактарски зам.-председател на редакционния съвет на Топ Преса

коментара

ГЕРБ

ПП ГЕРБ – Кюстендил уважи честването по случай 111-тата годишнина от Независимостта

Публикувано

на

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Кюстендил уважи честването по повод 111 години от обявяване на Независимостта на България. Венец от името на политическата сила бе положен пред паметника „Булаир“ на пл. „Велбъжд“. На събитието присъстваха също областният координатор на ГЕРБ Виктор Янев, общинският ръководител Михаела Крумова, досегашният кмет и кандидат за четвърти мандат Петър Паунов.

Тържественото отбелязване в областния център започна с издигане на българския трибагреник под звуците на националния химн. Бе произнесено и кратко слово, посветено на тази паметна дата от историята ни. Десетки бяха гражданите, представителите на институции и организации, които се поклониха и положиха венци и цветя по повод годишнината от Независимостта.

С раздаване на трибагреници и поднасяне на венец от МГЕРБ – Кюстендил отбелязаха Деня на Независимостта

Младежката структура на ГЕРБ – Кюстендил отбеляза с инициатива 111-годишнината от обявяване на Независимостта на България. Заедно с областния им координатор Мая Илиева, младите хора раздадоха стотици български трибагреници по повод празника. „Денят на Независимостта ни дава самочувствие и увереност на горди българи, равноправни до другите европейки народи. Именно това пожелахме и на нашите съграждани: да бъдем единни, горди с историята си и да съхраняваме националното ни самосъзнание“, сподели областният координатор на МГЕРБ.

Младежите се включиха и в тържественото честване по повод годишнината от Независимостта. В областния център празникът започна с издигане на българския трибагреник под звуците на националния химн. Венец от името на българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП бе положен от младежите и информационния офис на евродепутата д-р Андрей Ковачев.

На честването в Кюстендил присъстваха също областният координатор на политическата сила Виктор Янев, общинският ръководител Михаела Крумова, част от ръководството на партията, както и досегашният кмет и кандидат за четвърти мандат Петър Паунов.

 

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Икономов и Мацурев заедно регистрираха листата на ГЕРБ в ОИК-Банско

Публикувано

на

Икономов: Влизам в битката за трети мандат само с едно обещание – да продължа да работя

Кметът на Банско, Георги Икономов, общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Банско, Александър Мацурев, и кандидатът за кмет на Добринище – Петър Галчев, заедно регистрираха в Общинската избирателна комисия в Банско кандидатите на ГЕРБ за участие в местните избори.

Това официално постави края на моя втори мандат като кмет на Банско. Равносметката е отдавна направена – щастлив съм да живея и да се разхождам в Банско днес. Ако съдя по ежедневните си случайни и планирани срещи с вас, моите съграждани – харесвате го и вие. Все повече го харесват и гостите на града. Изграждането на всяка цветна алея, улица и сграда не просто съм планирал и следил внимателно, а съм преживявал със сърцето си. Защото красиво и проспериращо Банско беше моя цел като кмет, но и моя потребност като банскалия.

И понеже, както старата поговорка гласи „На хубавото лесно се свиква“, знам, че много повече ще се очаква и изисква занапред. И съм го планирал. Влизам в битката за трети мандат само с едно обещание – да продължа да работя. Прозрачно, ефективно и амбициозно, коментира Георги Икономов.

Той призна, че ще разчита на подкрепата и конструктивната дискусия с новия състав на Общински съвет, в който вярва, че ГЕРБ ще има мнозинство.

Листата е с пълен брой кандидати за общински съветници, общо 17. В нея намират място изявени общественици, просветни дейци, представители на бизнеса и млади хора.

„Радвам се, че проф. Румен Пандев, един от най-известните ендокринни хирурзи в Европа, също е кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ, община Банско“, каза още Икономов.

Ето и целия състав на листата на ГЕРБ-Банско:

Георги Иванов Икономов

Благой Георгиев Кишев

Костадин Иванов Загорчин

Евгения Йорданова Тренчева

Малин Иванов Бистрин

Иван Георгиев Тонин

Румен Любенов Пандев

Димитър Георгиев Даутов

Десислава Петрова Клечерова

Кадри Юсеин Туталъ

Елена Петрова Байракова

Марио Иванов Шопов

Емил Георгиев Терзиев

Сашка Димитрова Тодорова

Петър Славчов Сакарев

Елеонора Кирилова Барякова

Димитър Николаев Проданичин

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ