Свържете се с нас

Таблоид

Отварят ценовите офирти за „Избор на изпълнител на проект „Рехабилитация и реконструкция на улици, тротоари и съоръженията и принадлежностите към тях в Хаджидимово и Абланица

Публикувано

на

Утре, от 13:00 часа в заседателната зала на Общински съвет – Хаджидимово, която се намира в административната сграда на Община Хаджидимово – пл. „Димо Хаджидимов“ №46, ще бъде проведена  процедура по отваряне  на  ценовите оферти на допуснат участник по обявена обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за изпълнение на СМР на проект „Рехабилитация и реконструкция на улици, тротоари и съоръженията и принадлежностите към тях в  Хаджидимово и село  Абланица по Административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ПРСР 2014-2020г. № BG06RDNP001-7.001-0022-C01 от 08.05.2019г. по  следните три обособени позиции:

Обособена позиция №1: „Избор на изпълнител за изпълнение на СМР на подобект: Улица „Димо Хаджидимов“, гр. Хаджидимово – от О.Т.23 до О.Т.28 и подобект: Изпълнение на СМР на Подобект: Улица „Димо Хаджидимов“, гр. Хаджидимово – от О.Т. 156 до О.Т. 268”;

Обособена позиция №2: „Избор на изпълнител за изпълнение на СМР на подобект: Улица „Места“, гр. Хаджидимово – от О.Т. 259 до О.Т.262”;

Обособена позиция №3: „Избор на изпълнител за изпълнение на СМР на подобект: „Рехабилитация и реконструкция на улица „Александър Стамболийски”, тротоари и съоръжения и принадлежностите към тях в с. Абланица, община Хаджидимово – от О.Т. 38, през о.т.69, през о.т. 58, през о.т. 57, през о.т. 56 през о.т. 55, през о.т 50 до О.Т. 49”

 

 

коментара

Таблоид

Националната асоциация за защита на земеделските стопани излезе с декларация по повод случващото се в Община Кресна

Публикувано

на

Ние членовете на новоучредената „Национална асоциация  за защита на земеделските стопани“  изразяваме силното си безспокойство от случващото се в Община Кресна и настояваме:

  1. Адекватни действия от всички държавни институции и местни власти.
  2. Органите на МВР да установят  безспорно  дали намереният труп на домашно прасе е от стопани от района, а не е подхвърлен.
  3. Да не се предприемат никакви действия  за унищожаване на здрави животни.
  4. Органите на БАБХ да не се вживяват в репресивен орган и налагат изисквания с зони за евтаназия на здрави животни или изисквания за усвояване на месото докато случая не бъде изяснен окончателно.
  5. Предупреждаваме че напрежението сред земеделските стопани е огромно и всяка провокация, неясни и необосновани действия крият риск от неговата ескалация.

 

Призоваваме всички земеделски стопани от област Благоевград, при възникване на въпроси и неяснота по проблеми засягащи стопанствата им, без значение от вида животни или култура която отглеждат, да се обърнат към членовет на „НАЗЗС“ по места.

 

16.08.2019                                                                  Борислав Симеонов член на УС на „НАЗЗС“

Благоевград                                                                 Венцислав Кавазов член на КС на „НАЗЗС“

Йордан Василев съучредител на „НАЗЗС“

pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Заблуден шофьор влезе със съборяни в тревните площи на Бачиново

Публикувано

на

Лек автомобил на “Общински гори”-Хаджидимово бе засечен в тревните площи на парк Бачиново. Колата съпровождала група съборяни, които се събрали на обяд на барбекюто срещу езерото.

На излизане от тревните площи шофьорът е спрян от полицейски патрул. На водача ще бъде съставен акт за нарушаване на забраната за навлизане на автомобили в зоната на парка.

struma.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ