Само номинации на кандидати за съветници предложиха на номинационното събрание на ГЕРБ Гърмен

Според решението и графика на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ , снощи и членовете на  ГЕРБ в община Гърмен проведоха своето номинационно  събрание което премина успешно .  Около 60  редовни членове  взеха участие в номинационното събрание като на него бяха  номинирани са 16 кандидати за общински съветници . Решението на ръководството и събранието бе   поради водените в момента преговори за широка коалиция  за предстоящият местен вот  с демократичните партии и формации на територията на община Гърмен , издигането на кандидатурите за кметове на населени места и кмет на община да стане на по- късен етап .

„ Ще отстъпим места в съветническата листа и за кандидати от гражданската квота „ коментира пред Топ Преса  председателят на общинското ръководство Верхат Ислямов .

Иначе в съветническата листа  на ПП ГЕРБ община Гърмен бяха номинирани досегашните  четирима общински съветници , Верхад Ислямов,  Екатерина Татанова ,Росен Соленков и Ибрахим Джуркин . В листата за кандидати за общински съветници са още кмета на село Скребатно , Даниела Пидева , директора на ДГС Гърмен, Денис Шенгов, Нили Касова, Любомир Павлов от Гърмен, Кемран Абдиков отДебрен,Азим Мутишев от Горно Дряново, Кадри Киселов от Рибново и др.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене