Свържете се с нас

Таблоид

Само номинации на кандидати за съветници предложиха на номинационното събрание на ГЕРБ Гърмен

Публикувано

на

Според решението и графика на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ , снощи и членовете на  ГЕРБ в община Гърмен проведоха своето номинационно  събрание което премина успешно .  Около 60  редовни членове  взеха участие в номинационното събрание като на него бяха  номинирани са 16 кандидати за общински съветници . Решението на ръководството и събранието бе   поради водените в момента преговори за широка коалиция  за предстоящият местен вот  с демократичните партии и формации на територията на община Гърмен , издигането на кандидатурите за кметове на населени места и кмет на община да стане на по- късен етап .

„ Ще отстъпим места в съветническата листа и за кандидати от гражданската квота „ коментира пред Топ Преса  председателят на общинското ръководство Верхат Ислямов .

Иначе в съветническата листа  на ПП ГЕРБ община Гърмен бяха номинирани досегашните  четирима общински съветници , Верхад Ислямов,  Екатерина Татанова ,Росен Соленков и Ибрахим Джуркин . В листата за кандидати за общински съветници са още кмета на село Скребатно , Даниела Пидева , директора на ДГС Гърмен, Денис Шенгов, Нили Касова, Любомир Павлов от Гърмен, Кемран Абдиков отДебрен,Азим Мутишев от Горно Дряново, Кадри Киселов от Рибново и др.

коментара

Новини

Байрактарски подарява цялото си имущество на бедни хора!!!

Публикувано

на

Благоевградският шеф на Топ Преса с поредна благотворителна  акция. Методи Байрактарски обяви, че подарява цялото си имущество на нуждаещи се хора. Наскоро той си купи къща с огромен двор. В личният си профил във Фейсбук публикува снимки на къщата и скица на парцела. Тези дни шефа на най-голямата югозападна медия ще се срещне с Александър Балев, директор на „Социално подпомагане” – Благоевград за да предложи цялото имущество от къщата да бъде подарено на нуждаещи се хора. Телевизори, готварски печки, микровълнова, калорифери, легла, гардероби, посуда, черги, килими и дрехи….

Приятели ме посъветваха да пусна вещите в сайтовете за продажби, но предпочитам да зарадвам наистина някой, който има нужда… Аз знам какво е човек да няма! Сега мога да си позволя да направя това дарение!

Отдавна търсех голяма къща с голям двор. Почти година се оглеждах за подходящия имот. Бях много амбициран да е хубава и голяма.  Когато бащата на жена ми почина, тя не получи полагаемото й се по закон наследство. Родата й, популярната добринишка фамилия Галчеви лишиха децата ни от правото да имат поне една стаичка там.  За това и децата не стъпват вече в Добринище. Но сега си имат голямо имение, което е на тяхно име. Погрижих се, нищо да не им липсва.  

Каза благоевградският шеф на Топ Преса

 

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Очакват ни два по-дълги уикенда

Публикувано

на

Два по-дълги уикенда ни очакват през септември.

Първият от тях е още в края на първата седмица на месеца.  Денят на Съединението – 6 септември, се пада в петък и се слива със събота и неделя.

Вторият тридневен уикенд ще бъде две седмици по-късно, когато ще отбележим Денят на независимостта – 22 септември. Тъй като празникът е в неделя, първия ден от следващата седмица също е обявен за почивен.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ