Строителството на новият корпус на училището в Дъбница напредва, изпълнителите от „Билдинг Компани“ ЕООД вече са на втората плоча

Строителството на  пристройката – допълнителен учебен корпус на ОУ“ Христо Ботев“ в гърменското село Дъбница напредва  осезаемо .

Изпълнителите от  „Билдинг Компани“ ЕООД с управител Бисер Узунов  вече  са на втората плоча  и бързат в уговореният срок да предадат  обекта .

Проектът, който се изпълнява в училището в село Дъбница , както писа Топ Преса   е на стойност  228 000 лева.

С осигурените от правителството на Бойко Борисов средства , в момента се  извършва пристрояване на Основно Училище „Христо Ботев“ в гърменското село Дъбница, което вече е тясно да побира  учениците от Дъбница и съседните села .

„В края на месец септември ще предадем на училището и община Гърмен готовият обект. Строителните дейности предвиждат изграждане на триетажна пристройка с допълнителни класни стаи и други помещения  към съществуващата училищна сграда. Строителните дейности се движат в поставените срокове „ коментира управителят на дружеството Бисер Узунов който е   почти всеки ден на обекта и следи за качественото му изпълнение .

Както писа  Топ Преса , кмета на община Гърмен  Минка Капитанова, директора на училището в Дъбница ,Илия Цацев и изпълнителя Бисер Узунов  на  8-ми юли тази година  направиха първата  копка  с което дадоха старта на строителството по разширяване на учебното заведение в село Дъбница.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене